Nie dość że się udziela na forum, to jeszcze można niezłe rzeczy pooglądać w jego temacie o audi swap ABT -> na 1.8 T. Zrobił też niezłe FAQ, kontaktował się ze mną zawsze miło i na temat. Postów ma ponad 200, pomagajek 9. Może on by się nadał?
Sagem w S
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Sagem w S
Proponuję jako kandydata gościa o nicku Sagem (Kamil)
https://audi80.pl/sagem,u,4854.htm
Nie dość że się udziela na forum, to jeszcze można niezłe rzeczy pooglądać w jego temacie o audi swap ABT -> na 1.8 T. Zrobił też niezłe FAQ, kontaktował się ze mną zawsze miło i na temat. Postów ma ponad 200, pomagajek 9. Może on by się nadał?
nie patrzcie na mnie, bo to nie ja :mrgreen:kokolino1 pisze:Może się wypowie ten co zasadził Sagemowi warna
nie jestem pewien czy tam czasem nie chodziło o jakieś trzepanie piany na sb :roll:
fakt, że zrobił FAQ. ostatnio, od czasu kiedy zrobił swapa w swoim aucie, faktycznie pokazuje się trochę na forum ale też się wstrzymałem od głosu, bo muszę się nad tym zastanowićCoś go kojarzę ale żeby udzielał się często na forum to nie za bardzo na razie się jeszcze wstrzymam
ps.
wujo też podobno przygotowuje jakieś FAQ
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To chyba ode mnie go dostał, ale za co...zabijcie, nie pamiętamkokolino1 pisze:Może się wypowie ten co zasadził Sagemowi warna
W sumie, to chłopaka pozytywnie kojarzę, ale zagłosuje pod koniec ankiety.
wujo, ma ich już parę na koncie, a i bez tego widać, że to sympatyk z krwi i kości.grze pisze:wujo też podobno przygotowuje jakieś FAQ
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80