<ok> Tak, ale gdy zmieniasz rozmiar kół (zakładasz inne niż seryjne) to musisz się liczyć z tym, że licznik nie będzie prawidłowo wskazywał prędkości. Popieram Kolegę deejay.ftb.ltrs pisze:Ale prędkość na zegar bierze się ze skrzyni, a nie z kół.deejay.ftb pisze:na moje oko masz kola mniejsze od seryjnych i stad te cuda na kiju.
B3 ABK
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
Ok już wam odp.
zdjęcie silnika
co do wlepki w bagażniku to powiedzcie gdzie dokładnie to jest bo ja dziś wyjąłem koło lekko i odchyliłem ten materiał i nic tam nie ma.. :roll:
Nie wiem wkoncu czy może oni gówno wiedzieli i tak tylko mówili..czy naprawde było coś modzone..
Wydaje ci sie raczej znaczy no wszystko jest na miejscu xDKa1230 pisze:KoralB3 na jednym z pierwszych zdjec z passatem zauwazylem dziwny przeswit nad kolem przednim prawa strona czy masz brak nadkola???czy tylko mi sie zdaje??
rozmiar kół mam 175/70R14Ka1230 pisze:Panowie sprawa jest prosta niech nasz kolega z problemem zrobi zdjecie wlepki w miejscu kola zapasowego i zdjecie silnika i wtedy sie wszystklo wyjasni niech napisze tez jaki ma rozmiar kol dla swietego spokoju
zdjęcie silnika
co do wlepki w bagażniku to powiedzcie gdzie dokładnie to jest bo ja dziś wyjąłem koło lekko i odchyliłem ten materiał i nic tam nie ma.. :roll:
Nie wiem wkoncu czy może oni gówno wiedzieli i tak tylko mówili..czy naprawde było coś modzone..
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Masz monowtrysk 90KM PM silnik, daj jeszcze zdjęcie naklejki z bagażnika.
I na 50% masz skrzynie AKM czyli tą z długimi przełożeniami.
sciągnij koło, odchyl materiał i tam powinna być taka dosyć skpora z VIN'em kodem silnika skrzyni wyposażenia i innymi pierdołami. Jak nie masz to możliwe że coś z tyłu było robione.
I na 50% masz skrzynie AKM czyli tą z długimi przełożeniami.
sciągnij koło, odchyl materiał i tam powinna być taka dosyć skpora z VIN'em kodem silnika skrzyni wyposażenia i innymi pierdołami. Jak nie masz to możliwe że coś z tyłu było robione.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Co do silnika to na razie nie mam ochoty robić dochodzenia.
Nowe wieści
audiola ma już 21 latek <ok> oraz 357 328km najechanych
miałem chęć pomalować znaczek w czarny mat co o tym sądzicie?
No i teraz ostateczne części do wymiany <ok>
Filtr Powietrza.
-//- gazu.
-//- paliwa.
poduszka pod silnikiem.
sterownik centranego zamka.
Nowe wieści
audiola ma już 21 latek <ok> oraz 357 328km najechanych
miałem chęć pomalować znaczek w czarny mat co o tym sądzicie?
No i teraz ostateczne części do wymiany <ok>
Filtr Powietrza.
-//- gazu.
-//- paliwa.
poduszka pod silnikiem.
sterownik centranego zamka.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
wedlug mnie pomysl niezly (sam tak mam i mi sie podoba 8-)) ale dopelnilbym go bialymi kierunkami albo zrobil "dymiony" front tak jak Kolega OlszakKoralB3 pisze:miałem chęć pomalować znaczek w czarny mat co o tym sądzicie?
No na pewno jakiś powiew świeżości będzie a autko będzie wizualnie mniej pospolite. To jak chciałeś pomalować listwy i zderzaki trzy dni temu a teraz zderzak tylko? Opracuj sobie jakiś plan modów i zmierzaj do niego, bo często takie zachciewajki wyglądają później razem w kupie dziwnie. Jak malować to w kolor moim zdaniem a listwy ew w czarny mat.KoralB3 pisze:miałem chęć pomalować znaczek w czarny mat co o tym sądzicie?
Chyba Cię wogóle nie rozumiem, najpierw chcesz wiedzieć, po czym jak już Ci pół forum pomaga odpowiedzieć na nurtujące Cię pytanie to już Ci się nie chce.KoralB3 pisze:Co do silnika to na razie nie mam ochoty robić dochodzenia.