Moja Audinia B4 ABT
Moja Audinia B4 ABT
Witam! Chcę Wam pokazać moja Audinie :mrgreen: , jest praktycznie seryjna. Z wyposażenia posiada: elektryczne szyby, lusterka oraz szyber dziurę i centralny zamek oraz alufelgi z oponkami 205/55 R16. Auto kupiłem w sobotę i jak narazie wszystko jest w najlepszym porządku . Mam zamiar troszkę je dopieścić, czekam tylko na wiosnę której jeszcze na pomorzu nie czuć <osohozi> . W autku zakochałem się od pierwszego wejrzenia i decyzja o kupnie odbyła się w ciągu 10 minut od zajęcia miejsca za kierą na jeździe próbnej.
25.05.2010 Otrzymałem wlepkę :mrgreen:
<lol> Mam wlepę na klapie, teraz nikt mi nie przysapie <lol>
Przy okazji kilka zdjęć na ZK
25.05.2010 Otrzymałem wlepkę :mrgreen:
<lol> Mam wlepę na klapie, teraz nikt mi nie przysapie <lol>
Przy okazji kilka zdjęć na ZK
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010, 08:51 przez mariuszB4, łącznie zmieniany 2 razy.
Kierunki są takie same, a co do lamp to nie przyglądałem im się aż tak bardzo i nie wiem czy były zmienianie. Pewne plany co do autka mam, ale najpierw muszę powymieniać najważniejsze rzeczy eksploatacyjne i przerejestrować na ZK . Już zainwestowałem w wycieraczki bo strasznie mazały oraz chodniczki bo były już mocno zniszczone i psuły cały urok wnętrza. Myślę o jakimś lepszym nagłośnieniu, ponieważ fabryczne głośniki maja swoją świetność już dawno za sobą, ale to dopiero za jakiś czas. Za dużo inwestycji i tak nie mogę poczynić, ponieważ w moim rejonie często znika coś z aut na parkingu, a na garaż jeszcze nie nazbierałem.
Przez Twój post nie mogłem spać , myślałem, pewnie uderzona jeśli lampy są wymienione i rano jak tylko wstałem to poleciałem sprawdzić. Okazało się, że Lampy i kierunki są oryginalne hella . Jedna żarówka w kierunkowskazie jest wyblakła, przez co wydaje się ze się różnią. Dziś kupie dwie nowe i nie będzie już różnicygrzesB4 pisze:Autko ładnie się prezentuje! Felga bardzo ładna!Albo mi się wydaje ale czy te lampy z przodu nie są nowe? A i kierunki sie chyba troche różnią?Ale tak to spoko auto!
W sobotę zająłem się hamulcami z tyłu. Tylko nie wiedziałem że tłoczek trzeba jednocześnie wkręcać i wciskać, ale po półgodzinnej kombinacji do tego doszedłem. W prawym zacisku zużyta była gumka na prowadnicy i wszystko strasznie się zapiekło. Pomogłem sobie wd-40 i jakoś udało się wszystko wysunąć, wyczyścić i poskładać. Teraz hamulce jak żyleta
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W sobotę pojechałem do Gdańska i wracając spotkała mnie nie miła niespodzianka. Zaraz za kolektorem zrobiła się dziura (niby nie duża ale nap......ało strasznie), wiec właśnie odstawiłem ją do naprawy. Do wymiany łącznik za kolektorem, przy okazji wywalam katalizator i wymieniam środkowy tłumik.
przy okazji wrzucam fotki wymienionych głośników na podszybiu
Było coś takiego :-x
Teraz są
przy okazji wrzucam fotki wymienionych głośników na podszybiu
Było coś takiego :-x
Teraz są