Witam chciałem zaprezentować swoje audi. Samochód wyprodukowano w 1988,sprowadzony w 1995 z Niemiec do Polski. W Polsce jestem 4 właścicielem tego otóż pojazdu.Samochód jeszcze do dopieszczenia jak się tylko wiosna zbliży.
Autko trochę zaniedbane,lusterko było urwane podsufitka z tyłu nie założona,uszkodzona nagrzewnica,rozrusznik itp.
Wymieniłem nagrzewnicę,lusterko założone,wymieniony olej. Zostało jeszcze parę rzeczy do zrobienia jak światła cofania,przeciwmgielne,sprawdzenie instalacji gazowej i parę drobiazgów.
Zdjęcia zrobione są zaraz po przyprowadzeniu auta do domu. Dodam nowe jak się poprawi pogoda.
Zapraszam do oglądania.
Dzisiaj autko przeszło mycie i woskowanie:
Przed woskowaniem:
I po woskowaniu :
Trochę zdjęć ze środka:
Audi 80 B3 1,8
Audi 80 B3 1,8
Ostatnio zmieniony 21 mar 2010, 20:42 przez radar881, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciał bym w wolnym czasie doprowadzić autko do stanu normalnego,znaczy się nie lubię tuningować samochodów(to co zostało zmienione:szyby przyciemnione z tyłu i końcówka + spojler to nie moja zasługa) chciał bym aby wyglądała w dość dobrym stanie,plany autko może szybkie nie jest ale tanie w utrzymaniu więc zostanie dość długo u mnietomekk666 pisze:Ładnie autko w fajnym kolorze <ok> Jakieś plany bądz mody odnośnie autamasz :?: Życzę bezproblemowych km-ów <ok>
Posiadam umowy kupna i sprzedaży pisałem czwartą Odgruzować może nie tak derastycznie autko już powoli zmienia wygląd.duo pisze:od 1995 roku i 4 właścicieli .. wątpię żeby było tylko dopieszczenie .. po fotkach widać że troche trzeba je odgruzować