[Audi A6 C5 ]
[Audi A6 C5 ]
Do usunięcia :->
Ostatnio zmieniony 18 paź 2010, 21:49 przez Szula298, łącznie zmieniany 6 razy.
Czy najgorszy to nie wiem :mrgreen: tylko to drewno chce wywalić ..MarcinC pisze:najgorszy środek jaki był w A6 :oops: mam nadzieję, że chociaż Tobie się podoba <ok>
o silniku mówią wiele złych rzeczy, ale mam nadzieję, że będziesz jeździł cały czas bezproblemowo :mrgreen:
i ostatnia rzecz... PROSZĘ CIĘ zmień Gródnia na Grudnia, :lol: Gródzień :oops:
O silniku wiem że mówą wiele złego ale zobaczymy....
A za grudzień przepraszam błąd w sztuce... :oops:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
A mnie właśnie ta linia przekonała do kupna...przemko1982 pisze:Wszystko fajnie ale osobiscie wrecz nienawdze A6 w tej budzie :evil:
Do okoła tego silnika są mity i fakty zobaczymy jak to wyjdzie u mnie narazie nie będe komentował tego...goldi j51 pisze:Ogólnie ładnie mam nadzieję że nie będziesz miał problemów z tym silnikiem powodzenia <ok>
noorbi pisze:Lubię tą bryłę A6.
Drewno rzeczywiście nieciekawe.
Szkoda że silnik ten nieszczęsny.
Powodzenia życzę. Niech służy jak najlepiej.
Drewno będe likwidował raczej napewno ...
zobaczymy jak to wyjdzie w praniu... <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Może i troche sobie chlapnie więcej ale sadysfakcja nawet na mieście nie wspomnę na trasie jak smigam sobie na luzie mijajac wieśniaków w bmw wyrywających małolay na blache lub inne cwaniaki to jest normalnie bezcenne... :mrgreen:wilu8 pisze:Szula298, Te silniki na krótkich trasach podobno żłopią dużo ropy a osiągi odczuwalne z zdrowym AFN
Miał byc tylko manual... trafił sie 6 stopniowy...tapicerka z poczatku mi tez nie podchodziła teraz mi nie przeszkadza wręcz mi się podob co do drewna zawsze mi sie przypominają stare miety z drewnem ale też mi juz nie przeszkadza a co do silnika mysle że jest wiecej mitów od prawdy w tym wszystkim.. ,,bo kolega mojego brata szwagra ciotecznego od strony dziadka powiedział ...." na takiej zasadzie to działa jak sam nie masz to sie nie przekonaszMarcin19l pisze:dla mnie to najgorsze zestawienie ten silnik plus niebieska tapicerka plus drewno ale drewno jeszcze do przezycia dobrze ze wyposazenie bogate i nie ma tipa
pawelrybak15 pisze:Gratuluje nabytku
Starszy ma A6 C5, ale niestety w Avancie i AFN 1,9TDI.
Silnik 2,5 TDI nie ma dobrej renomy, ale połyka na śniadanie AFNa i to zdrowego <zły>
Miałem okazje prowadzić A6 z 2,5 TDI pod maską i w porównaniu z ojca Avantem to była rakieta <ok>
Potwierdzam jest rakieta i sam mam a4 1.9tdi i nie ma polotu przy 2.5 tdi normalnie zostaje z tyłu bez problemowo...a że lubi czasami sobie chlapnąc więcj ropy to trzeba sie zastanowić teraz czy ktoś komu to przeszkadza kupił by takie auto... ?
no nie moge sie powstrzymac normalnie ..... :mrgreen:Marcin19l pisze:dla mnie to najgorsze zestawienie ten silnik plus niebieska tapicerka plus drewno ale drewno jeszcze do przezycia dobrze ze wyposazenie bogate i nie ma tipa
Oceniając auto pod względem silnika tapicerki itp... możesz zawsze pomysleć o swoim najpierw mocy w 1.8 jest napewno pełne mocy tym bardziej spalanie na gazie oszczędne wiem bo sam miałem takiego , tapicerka pełna szarości jak auto gdyby nie czerwone lampy z tyłu to bym pomyślał że to czarno białe zdjęcie bez obrazy oczywiście w końcu wszyscy piszą że to jest forum wiec trzeba się przygotować na negatywną wypowiedz na temat samochodu ... pozdrówka :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2010, 19:51 przez Szula298, łącznie zmieniany 1 raz.