[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
no dobrze ze jednak zostawiles te brocki widze ze mam tu konkurencje w wersji allroad ja juz sprezynki mam, teraz kupic amory i polerka felg i zakładamy wszystko tylko moge sie na VAGa nie wyrobic jak cos to pozniej sesja avant'urników na brock'ach :mrgreen: mi sie podoba a jak dasz ziemie bedzie jeszcze bardziej :mrgreen:
CZERWIEC 2010
Dawno nic się tu nie działo :mrgreen: ale pewne zmiany nastąpiły :mrgreen:
W ostanią niedziele na DYNÓVWce zaminieniłem się z kolegą Ezumaru felgami. on wziął moje Brocki a ja Artrecki :lol: no nie powiem bo te Brocki to był nie lada szpas i ogólnie git :mrgreen: no ale szczerzę mówiąc nie były na moją jazdę :-| po prostu jadę czasem tam gdzie taka felga aż by wołała "nie jedź" a szkoda mi zniszczyć takie rzadkie okazy więc się zaminiliśmy dzięki Ezu i opiekuj się felami
Autko prezentuje się teraz tak
no i dodatkowo dziś jak wróciłem z pracy po nocy nie wytrzymałem i wziąłem się za zawieche :lol: założyłem na tył mój hardcorowy zestaw i tak to autko siadło :mrgreen: jest nisko :evil: :evil: <ok>
no i co o tym myślicie Pany??? <ok> <ok>
Dawno nic się tu nie działo :mrgreen: ale pewne zmiany nastąpiły :mrgreen:
W ostanią niedziele na DYNÓVWce zaminieniłem się z kolegą Ezumaru felgami. on wziął moje Brocki a ja Artrecki :lol: no nie powiem bo te Brocki to był nie lada szpas i ogólnie git :mrgreen: no ale szczerzę mówiąc nie były na moją jazdę :-| po prostu jadę czasem tam gdzie taka felga aż by wołała "nie jedź" a szkoda mi zniszczyć takie rzadkie okazy więc się zaminiliśmy dzięki Ezu i opiekuj się felami
Autko prezentuje się teraz tak
no i dodatkowo dziś jak wróciłem z pracy po nocy nie wytrzymałem i wziąłem się za zawieche :lol: założyłem na tył mój hardcorowy zestaw i tak to autko siadło :mrgreen: jest nisko :evil: :evil: <ok>
no i co o tym myślicie Pany??? <ok> <ok>
powiem tak... felga ładna, bardzo ładna i chyba nawet lepiej leży na Twoim aucie niż poprzednia <ok> niestety zawieszkę trzeba poprawić, bo moim zdaniem tył za bardzo przysiadł, natomiast przód jest za wysoko :roll:
... chociaż wybaczę Ci wszystko jak przód posadzisz tak samo jak tył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... chociaż wybaczę Ci wszystko jak przód posadzisz tak samo jak tył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No może jednak -60mm <ok>Niki20 pisze:Przód będzie -80 :mrgreen:
MarcinC pisze:powiem tak... felga ładna, bardzo ładna i chyba nawet lepiej leży na Twoim aucie niż poprzednia <ok> niestety zawieszkę trzeba poprawić, bo moim zdaniem tył za bardzo przysiadł, natomiast przód jest za wysoko :roll:
No też uważam że ta felga ładnie leży u mnie :mrgreen:
<ok> :mrgreen:
dobra idę zakładać przód <ok> fotorelacja jak skończę :lol: