Audi B2 Coupe 1986 roczek ;) Łodzka przewozówka ;p
Jak mogłeś jej wsadzić pomarańczowy tył?? Ucieszyłam się, że dodałeś zdjęcia, ale jak zobaczyłam to się załamałam...
Szczerze, teraz maska bardziej się rzuca w oczy z tymi zarysowaniami. Ja mam bra od spodu obszyte warstwą zabezpieczającą przed rysowaniem maski i nie ma najmniejszej rysy.
Ale Twój wybór
Szczerze, teraz maska bardziej się rzuca w oczy z tymi zarysowaniami. Ja mam bra od spodu obszyte warstwą zabezpieczającą przed rysowaniem maski i nie ma najmniejszej rysy.
Ale Twój wybór
Pani Moniko
Nie słyszałem nigdzie, żeby poliftingowe wersje miały tylko czarne lampy :p Wszyscy dobrze wiemy, że lampy Frankani w tamtych czasach w tej wersji można było mieć za duża opłata tak jak dodatkowe zegary.
Poza tym w tak doskonałym stanie jak mam teraz ten koplet lamp to jest poprostu szok. Gdyby nie znajomoś z kolegą, od którego je kupiłem to bym musiał wybulić kupe kasy za ten komplet przez stan w jakim on są.
Co do maski, no to troche szlag pewnie by każdego trafił, jak zagląda pod BRE a tam sątakie rysy ze sie w pale nie mieści. Każdy normalny by ją zdiął i cośzrobił z rysami. Ja przez szkołę narazie zdjąłem tylko BRE. :mrgreen:
Nie słyszałem nigdzie, żeby poliftingowe wersje miały tylko czarne lampy :p Wszyscy dobrze wiemy, że lampy Frankani w tamtych czasach w tej wersji można było mieć za duża opłata tak jak dodatkowe zegary.
Poza tym w tak doskonałym stanie jak mam teraz ten koplet lamp to jest poprostu szok. Gdyby nie znajomoś z kolegą, od którego je kupiłem to bym musiał wybulić kupe kasy za ten komplet przez stan w jakim on są.
Co do maski, no to troche szlag pewnie by każdego trafił, jak zagląda pod BRE a tam sątakie rysy ze sie w pale nie mieści. Każdy normalny by ją zdiął i cośzrobił z rysami. Ja przez szkołę narazie zdjąłem tylko BRE. :mrgreen:
Gra super bo jest podłączony pen drive i muza leci z mp3 :lol:Pete pisze:
Felgi będo oddane do renowacji prawdopodobnie. RAdio to jest poezja. Gra naprawde super <ok>
po roku '84 były ciemne frankani i nie słyszałem,żeby były dostępne wcześniej za dopłatą, jak wiesz coś więcej to z miłą chęcią doczytamPete pisze:Pani Moniko
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, 01:07 przez skoti, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy jesteśy mądrzy czy też nie ale lubimy mieć każdy szczegół dobrze zrobiony.Czarna pisze:Nieeee, no widzę że w tej Łodzi sami mądrzy ludzie są.Hipcio pisze:Nadzieja matką głupich ...
skoti - popieram.
Poza tym chidzlo mi o wersje poliftingowe ze to wlasnie w nich byly frankani za doplata. Te do 84 roku oczywiscie nie mialy przyciemnanyc lamp ;p