Nie ma sensu, z Grecji do domu mam 2300km, laweta bedzie kosztowac minimum 1000euro po znajomosci ale i to nie jest pewne. Zostanie tutajMetal pisze:Będziesz sciągał go do kraju
[B3 2.0 16v 6A Sport Edition] zostanie w Grecji. Spalone ;((
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Co do czesci to juz zalatwiam transport, wstepnie za duze elementy jak np zderzak kola, blenda lampy i pierdoly niezbyt duze 150euro, tutaj niestety nie ma szans na sprzedanie tych gratow. Jesli ktos chce jakies czesci to mozna juz robic zamowienie, powinienem wrocic w ciagu 2 tygodni z gratami
Oj tu masz absolutna racje Tyle serca, pracy o kasie juz nawet szkoda gadac, a mialem wracac w poniedzialekduo pisze:coś nie masz farta do tych 16stek .. jedna skasowana druga spalona ..
Faktycznie jest to jakis bodziec, wlasciwie teraz juz nie mam wyjscia ale jest juz cos nowego na oku wiec pocieszam sie ta mysla. Pozdrawiamdeejay.ftb pisze:podam dalej to co mnie powiedziano jak postradalem swojego avanta: strata jest niewatpliwa ale masz teraz sposobnosc kupic cos lepszego/szybszego/ciekawszego - w moim przypadku sie sprawdzilo, Twoja kolej
szkoda że tak się to skończy ale jak mówisz ściągnięcie jej do kraju by sporo kosztowało chyba żeby ktoś był w tamtych stonach przejazdem na pusto lawtetą lub lorą i ja zabrał jak już o częściach mowa to wstępnie jestem zainteresowany kierą szkoda ale cuż czasem życie pisze nam różne scenarjiusze pozdro
Taki los ale dzieki za dobre slowo, mozliwe ze niedlugo kupie cos do odratowania Sciaganie autka nie ma sensu bo koszta beda wieksze niz cale autko, ew wyjde na zero a to juz szkoda zachodu. Na bude jest juz kupiec tutaj na miejscu wiec nie jest tak zle. Co do czesci to piszcie i pytajcie na pw, zapisze chetnych i sie dogadamy. Pozdrowionka
Edit: Jesli chodzi o czesci to nie ma juz kiery,blendy, kierunkow o reszte mozna pytac.
Edit: Jesli chodzi o czesci to nie ma juz kiery,blendy, kierunkow o reszte mozna pytac.