[B4 2.0 ABT 94r Sedan] Koniec przygody z audi:(...
levis1991, jesli pytasz o halogeny czy sa podlaczone to jeszcze nie:( bo nie kupilem instalacji i zastanawiam sie czy kupic oryginalna istalacje pod halogeny czy dosztukowac.Co do postojowek to wywiercona jest dziurka w halogenie mniej wiecej po srodku miejsca gdzie jest tylko plastik i wsadzone sa plastiki postojowek z gumowa uszczelka dokladnie nie wiem z jakiego auta one byly bo odkupilem je od FANTOMAS'a potem juz bylo z gorki.Zderzak z auta na glebe potem do domu zmiana listw z zwyklych na te pod halogeny montarz halogenow.Lutowanie kabli pod postojowki montarz postojowek i do auta zalozyc zderzak.Po zalozeniu zderzaka pociagnelem kable pod kable do postojowek.I teraz w momecie wlaczenia postojowek w lampach zapalaja sie postojowki w halogenach u mnie nie ma opcji wylaczenia samych postojowe w halogenach albo sie pali calosc albo nic <ok>
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fantomas_29, dzis robilem przeglad i powiem wam ze mozna sie spodziewac zabrania dowodu za takie postojowki w halogenach u mnie na szczescie koles nie zwrocil uwagi na nie bo bylo spore zamieszania na moje szczescie 8-)Po tym jak mi podbil przeglad zapytalem sie czy takie postojowki jak mam ja i Fantomas_29, jesli chcial bym sam sobie zrobic czy bedzie to "legalne" dziwnie sie na mnie spojrzal i powidzial ze jak najbardziej NIE.Wiec panowie ktorzy juz maja i ci ktorzy miec beda jak zlapie nas policja pozostaje nam opcja "isc na zywiol" i starac sie wmowic policjantowi ze to sa halogeny z wersji RS2 i tak jest w oryginale a jesli nie uwierzy to pozegnamy sie z dowodem.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt: