Cysztof pisze:naped bajka, silnik marzenie, gaz tragedia - to tak w skrocie spoko te fele-czy one nie sa od competition ? tylko po co Ci ten hak ?
a myslalem ze takie felgi ma wersja 2.8 a pewnie sa od competition , a z hakiem hmm jest odlaczny a przy takiej pojemnosci i napedzie quattro to przyjemnosc ciagnac przyczepke
Bardzo ladne B4 z slusznym napedem i silnikiem. Widze ze masz takie lampy tylne jak ja. Gdzie je kupiles ? obecnie to jest rarytas, jakby to powiedzial pan w sklepie tuningowym to sa "biale kruki" Wedlug mnie to sa to czarne kruki firmy Hella :lol:
Te alufelgi z Competition quattro sa bardzo ladne :!:
super autko ale moze byc jeszcze lepsze...jakbys chcial mam 4 boczki na drzwi przod z elektryka tyl korbki w idealnym stanie za nieduze pieniadze, wizualnie bedziesz mial mlodsze auto od srodka a uwierz ze mialem taki srodek jak ty i jest spora roznica...jakby co na priw pisz do mnie...Ogolnie zazdroszcze i silnika i napedu a reszte mozna zrezac
ladna niunia tez mam 2.8 quattro tylko jeszcze musze ja dopiescic :mrgreen: troche ja wczesniejszy wlasciciel zaniedbal. pozdrawiam i zycze udanych lotow tez czekam na zime