[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Powiem tak, już nie mam nerwów. Pod koniec marca zamówiłem na ebayu kit FK.Gościu odpisał że zamówienie przyjęte i mam czekać.Tak mijały kolejne tygodnie. Po miesiącu czekania ,dzwonienia ,pisania poszło zgłoszenie do ebaya że gościu leci w kulki i ma oddać kase którą oddawał następny miesiąc....Jak już oddał kase to się okazało że przelał 18E mniej niż wpłaciłem (jak to nazwał koszty manipulacyjne) Teraz zamówiłem Ta-Technix u gościa u którego brałem gwint do bratowego Paska (paczka przyszła mu po 3 dniach od wpłaty) ale gościu powiedział otwarcie że nie ma tego na miejscu i do 2 tygodni mam mieć towar u siebie....Metal pisze:Pięknie to wygląda a kiedy auto opadnie na cycki :?: :mrgreen:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Zrobiło się cicho w temacie ale nie śpię 8-)
Na zamontowanie czekają dodatkowe zegary (daniello <ok> ) gril z ramką w czarnym macie i licznik ze sprawną pomarańczową zębatką Temat zespolonych lampek na przód też jest na tapecie
Na tą chwile autko dostało nowy zewnętrzny przegub Spidan bo stary niestety nie przetrwał przez uszkodzoną osłonę :roll:
Na zamontowanie czekają dodatkowe zegary (daniello <ok> ) gril z ramką w czarnym macie i licznik ze sprawną pomarańczową zębatką Temat zespolonych lampek na przód też jest na tapecie
Na tą chwile autko dostało nowy zewnętrzny przegub Spidan bo stary niestety nie przetrwał przez uszkodzoną osłonę :roll: