Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Stanisław współczuje przechodniom gdy na widok auta padają na kolana... rany niestety nieuniknione :-x :-x :-xMIODEK pisze:Współczuje :shock:
Kryśka zawsze wjeżdżając na podwórko rozkręca gwint, bo na tym setupie nigdy nie wjedzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...słyszałem też o tym, że wjeżdżasz na dywan Alladyna by Krystyna i po prostu przelatujesz nad bramą, ale ile w tym prawdy ? :roll: <lol>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Narazie zostaje, trafi się Recero to zabiorę.wujo1 pisze:AUDI_A6, a tak się zapytam z ciekawości ta skóra to ostatecznie czy może gdzieś w planach jest tapicerka Recaro
GerB3, dziękować
Hehe kurde wczoraj bujałem się trochę po wsiach były jakieś festyny itp kurde niby prawie seryjna A4, ale miny przechodniów bezcenne. Ludzie się obracają, niektórzy pokazują palcami, a jak przydre spodem to już szał ciał :mrgreen: Naprawdę takie coś mnie motywuje do dalszego działania i jadę z koksem do przodu. W tym tygodniu bawię się w matejke czyli będzie małe malowanieMarcinC pisze:MIODEK napisał/a:
Współczuje :shock:
Stanisław współczuje przechodniom gdy na widok auta padają na kolana... rany niestety nieuniknione :-x :-x :-x
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Chyba narazie nie. Chcę odnowić moje big brejk system siks tłoczek :mrgreen: no i maluje RSy. Wczoraj wieczorem wyrósł mi z ziemi 20cm krawężnik no i pach rysa, a że jestem pedancikiem i RSy troszkę owych rys już miały to idą do malowania Poza tym wypiaskuje sprężyny z zawieszenia i smyrne je w kolor, bo amortyzatory to istne nóweczki zaś sprężyny nie trzymają należytego poziomu wizualnego :mrgreen: