dlatego jezdze lewym pasem, co czasami wprawia w irytacje innych, szybkich uzytkownikow naszych drog.grzechas_audi pisze:jak są lightowe koleiny to za mną iskry lecą
no to 17 wtym samym rozmiarze opony troche go podniesie
no ale niestety te lewe pasy nie zawsze są równe i dlatego szukam na spokojnie jakiejś fajnej 17 :mrgreen:Lucazzz pisze:dlatego jezdze lewym pasem, co czasami wprawia w irytacje innych, szybkich uzytkownikow naszych drog.grzechas_audi pisze:jak są lightowe koleiny to za mną iskry lecą
no to 17 wtym samym rozmiarze opony troche go podniesie
co do felg to niestety wiem że jest ciężko, ale szukam na spokojnie nie śpieszy mi się. ogólnie napalam się też na felgę RH Turbo tylko że w tym przypadku musiał bym mieć dystanse o zmiennym rozstawie śrub bo są tylko na 5x112 gniotą mnie te felgi strasznie heh, ale zobaczymy. opon na pewno nie będe zmieniać bo nie ma sensu kosztów robić :mrgreen: za to co wydam na opony mam już te dystanse :mrgreen:zjawa pisze:Wygląda super :mrgreen: Z 17-stkami w 9" jest problem ogromny, jedynie coś skręcanego pewnie np RH 8,5"? Możesz też spróbować opony 205/45, będzie troche wyżej a wygląd nie ucierpi.
Pozdro <ok>
felgi wejdą gleba jest idealna na 17' :mrgreen: na 16' jest ok ale z chęcią dał bym go niżej z tym że wtedy nie przejade już przez żaden próg zwalniający, teraz przez te wąskie ledwo przejeżdzam, więc nie będe tak szaleć :mrgreen:Math11 pisze:Również bardzo ładna Audiana
Mnie ciekawi jak wciśniesz tam wieksze fele
Kolczat zgadzam się z Tobą w 100%, ale nie ma się co nerwować bo to i tak nic nie da, teraz tylko strzelić i olać to :mrgreen:Kolczat pisze:Math11, ale powiedz mi dzieciaku na jakiej podstwawie piszesz takie herezje? rok jezdze na niskim profilu i nie narzekam, jak Twoj tatus czy kolega kupuje felgi na allegro bo "o nowe i tanie" by hajna to sorry, ale zmien forum botu ludzie kupuja do samochodow markowe czesci...
tak btw kiedy w koncu zakmniecie mozliwosc logowania sie mlodocianych ktorzy nie maja nawet prawka? fakt sa wyjatki bo sam przekonalem sie na przykladzie Marcin'aC ale powoli mnie zabijaja takie posty...
sory Grzechu za offtopa, ale chyba sam rozumiesz moja bulwersacje...