Audi B4 Avant Bordo 1.6 101 Kucy
Audi B4 Avant Bordo 1.6 101 Kucy
Witam wiec jestem tu nowy i chciałbym wam pokazać moje trzecie autko jest to Audik B4
Silnik: 1600 101koni na pełnej szprycy benzyna+ LPG
rok prod: 1993/94
kolor: Cayen pearl metalic (bordo) jakoś tak
nadwozie: Avant
przebieg: 206000 w 2005 roku teraz jest 290009
wspomaganie
centralny zamek
fotochromatyczne lusterka
welur
z tylu podłokietnik
obrotomierz
elektryczne szybki x2
elektryczne podgrzewane lusterka
Auto zostało w 2005 roku przyprowadzone z Włoch dziwie się że nie ma klimy no ale cóż . Ten furak został zakupiony przez mojego ojca na giełdzie w lubiniu sprawuje sie super gaz jest założony zaraz jak ja kupił 90 tyś na gazie i zero nic przy tym silniku się nie robi wdzięczne auto ! Zarzucam kilka fotek
Na datę na fotkach nie patrzcie bo coś mi sie w aparacie porąbało A tu foto z dzisiaj na pół gazie Jeszcze sporo pod butem było ale droga się Kończyła prosta
Silnik: 1600 101koni na pełnej szprycy benzyna+ LPG
rok prod: 1993/94
kolor: Cayen pearl metalic (bordo) jakoś tak
nadwozie: Avant
przebieg: 206000 w 2005 roku teraz jest 290009
wspomaganie
centralny zamek
fotochromatyczne lusterka
welur
z tylu podłokietnik
obrotomierz
elektryczne szybki x2
elektryczne podgrzewane lusterka
Auto zostało w 2005 roku przyprowadzone z Włoch dziwie się że nie ma klimy no ale cóż . Ten furak został zakupiony przez mojego ojca na giełdzie w lubiniu sprawuje sie super gaz jest założony zaraz jak ja kupił 90 tyś na gazie i zero nic przy tym silniku się nie robi wdzięczne auto ! Zarzucam kilka fotek
Na datę na fotkach nie patrzcie bo coś mi sie w aparacie porąbało A tu foto z dzisiaj na pół gazie Jeszcze sporo pod butem było ale droga się Kończyła prosta
Ostatnio zmieniony 06 cze 2010, 22:52 przez vw99, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiesz, że w razie kontroli drogowej jeżeli policja Cię złapie, w najlepszym wypadku Twój ojciec może zapłacić 500 zł mandatu za to, że udostępnił Ci samochód do jazdy po drodze publicznej? :roll: W najgorszym może się to skończyć wnioskiem o ukaranie do sądu...vw99 pisze:Znaczy auta stoją na ojca ale zarówno passat b2 i Audi b4