AUDI COUPE by Carol
Dziś zrobiłem trochę fotek z racji małego ogarnięcia Coupe
Środek jest praktycznie zrobiony tzn. deska siedzi na swoim miejscu schowki tunele licznik itp prócz plastików pod kierownicą ponieważ będzie jeszcze ogarniana tam elektryka
Z racji małych komplikacji wydech będzie ogarnięty (mam taka nadzieje) w poniedziałek
Ogólne zmiany ostatnich dni :
-Lampy soczewkowe pomalowane na czarno ,
-zderzak przedni S-kowy ,
-halogeny i kierunki pomalowane na czarno (kierunki do poprawy) ,
-Felgi OZ 17 8J z oponami Toyo Proxes 215/40/17 ,
-kierownica trójramienna wzór S ,
-ringi na zegary , polerka otoczek dodatkowych zegarów , wszędzie nowe żarówki ,
-swap silnika z 2,3 10V na 2,8 ACK z audi A4 .
To chyba na tyle
Jak coś więcej ogarnę wrzucę fotki :shock:
Aktualnie wygląda tak :
Środek jest praktycznie zrobiony tzn. deska siedzi na swoim miejscu schowki tunele licznik itp prócz plastików pod kierownicą ponieważ będzie jeszcze ogarniana tam elektryka
Z racji małych komplikacji wydech będzie ogarnięty (mam taka nadzieje) w poniedziałek
Ogólne zmiany ostatnich dni :
-Lampy soczewkowe pomalowane na czarno ,
-zderzak przedni S-kowy ,
-halogeny i kierunki pomalowane na czarno (kierunki do poprawy) ,
-Felgi OZ 17 8J z oponami Toyo Proxes 215/40/17 ,
-kierownica trójramienna wzór S ,
-ringi na zegary , polerka otoczek dodatkowych zegarów , wszędzie nowe żarówki ,
-swap silnika z 2,3 10V na 2,8 ACK z audi A4 .
To chyba na tyle
Jak coś więcej ogarnę wrzucę fotki :shock:
Aktualnie wygląda tak :
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
zjada wkoncu tylko 193 konia a ile żyje to nie wiadomo a to i dobrze bo w nocy będę śmigał za tobą gdyż nie mam długich światełek tak czy owak jestem zadowolony 8-)AUDI_A6 pisze:EE tam jeździ słyszałem, że moje z jednym barem zjada tą kupejke jak chce :mrgreen:
MarcinC pisze:Karol uturbi swojego ssaka i będzie Ciebie zjadał <ok> <ok> <ok>
W ośce wiecej mi nie trzeba :mrgreen:
Dzięki za miłe słowa i dobrze gadają chłopaki z wioski 8-)deejay.ftb pisze:wyglada bardzo smakowicie. szkoda ze moj balagan nie wyjedzie na majowke w postaci docelowej bo chetnie bym sie z Toba sprobowal na cwiare, jednakowoz co ma wisiec to podobno koniom lzej jak to mowia u mnie na wiosce... :mrgreen:
Do wzoru to daleko ale miło to słyszeć <ok>miki1133 pisze:Super Coupe wzoruje się na twojej chciałbym żeby moja tak wyglądała lecz przede mną długa droga pozdro
Ogólnie dzięki chłopaki
Tato tato KUPA!
Tyniu wywal to wygluszenie maski Brudne toto ukurzone i wogole po co ci to ? Redukuj kilogramy
BTW mysle ze do powiedzmy 40 km/h odwalisz krystyne z tym jego 1,5 bara jak dobrze wystartujesz Ma mase i zanim ten jego boost zalapie to ty bedziesz z przodu krotko ale jednak <rotfl>
Przod z 2 cm w dol a na dupe jakis dystans i bedzie fajnie bo czegos mi ciagle brakuje
Tyniu wywal to wygluszenie maski Brudne toto ukurzone i wogole po co ci to ? Redukuj kilogramy
BTW mysle ze do powiedzmy 40 km/h odwalisz krystyne z tym jego 1,5 bara jak dobrze wystartujesz Ma mase i zanim ten jego boost zalapie to ty bedziesz z przodu krotko ale jednak <rotfl>
Przod z 2 cm w dol a na dupe jakis dystans i bedzie fajnie bo czegos mi ciagle brakuje