Wygląd mojego tematu
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wygląd mojego tematu
Witam
Jeśli chodzi o prowadzenie tematu o mojej A4 to jestem sporym pedantem.
Pytanie do was: czy wygląda to przejrzyście?
https://audi80.pl/a4-b5-18-adr-wymia ... htm#320497
Zbyt ciekawych rzeczy to tam nie ma, bo nie stać mnie aby ładować w samochód spore ilości $, ale chciałbym aby temat był przejrzysty i łatwy w lekturze. Jak myślicie, jak to wygląd?
Jeśli chodzi o prowadzenie tematu o mojej A4 to jestem sporym pedantem.
Pytanie do was: czy wygląda to przejrzyście?
https://audi80.pl/a4-b5-18-adr-wymia ... htm#320497
Zbyt ciekawych rzeczy to tam nie ma, bo nie stać mnie aby ładować w samochód spore ilości $, ale chciałbym aby temat był przejrzysty i łatwy w lekturze. Jak myślicie, jak to wygląd?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Zauważyłem fajny bajer - nie wiem czy każdy o tym wie. Jak robi się na przykład jakiś odnośnik do danej strony w temacie i chcecie aby strona otwierała się na danym poście a nie na pierwszym poście danej strony to robicie coś takiego:
Wchodzicie w edycje tego danego posta - nie trzeba nic w nim poprawiać tylko wciskacie wyślij. Wtedy wystarczy skopiować adres z przeglądarki i umieścić go w odnośniku. Dzięki temu po kliknięciu na odnośnik strona otworzy się na danym poście danej strony. Fajna rzecz.
Wchodzicie w edycje tego danego posta - nie trzeba nic w nim poprawiać tylko wciskacie wyślij. Wtedy wystarczy skopiować adres z przeglądarki i umieścić go w odnośniku. Dzięki temu po kliknięciu na odnośnik strona otworzy się na danym poście danej strony. Fajna rzecz.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
Można jeszcze prościej wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszy na ikonkę
przy poście do którego chce się zdobyć łącze i wziąć Kopiuj adres odnośnika.
Ja mam taki pomysł jak zrobić aby mieć zdjęcie na całą szerokość strony bo normalnie jak się da zdjęcie szersze niż 500 pikseli i tak zostanie one zwężone do tych 500px.
Wiec jeśli przeciąć zdjęcie na dwie równe części i wrzucić je tuż obok siebie na forum to uzyska się zdjęcie na całą szerokość tematu.
A tak ogólnie to naprawdę schludnie prowadzisz temat o swoim A4.
Ja mam taki pomysł jak zrobić aby mieć zdjęcie na całą szerokość strony bo normalnie jak się da zdjęcie szersze niż 500 pikseli i tak zostanie one zwężone do tych 500px.
Wiec jeśli przeciąć zdjęcie na dwie równe części i wrzucić je tuż obok siebie na forum to uzyska się zdjęcie na całą szerokość tematu.
A tak ogólnie to naprawdę schludnie prowadzisz temat o swoim A4.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt: