Dziekuje Wujo1 bak nawet nie jest nasz-kolega ma swoje stare graty w garazu ktory my przejelismy. A na motorach nie znam sie kompletnie...wiem tylko tyle ze jezdza :mrgreen: :mrgreen: wiec na ten temat niestety nic ci nie powiem
wujo1 pisze:no ładnie działasz , córeczka bardzo ładna a widzę bak od Hondy od jakiej ?? 750
Tak,to klasyczna Honda 750,nie pamietam rocznika,ale chyba 1979 rok.Kolega rozebral ja do golej ramy i robi od podstaw.Kazdy ma jakiegos bzika-on ma Honde,ja Audika <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
hehe tą historię i zarazem Ciebie w osobie własnej poznałem osobiście w Kronach :mrgreen: działaj, działaj Agnieszka bo właśnie takich kobiet nam w klubie brakuje <ok> pozdro dla malutkiego bobaska <mikolaj>
Barto-team w Kronach poznalam tyle swietnych osob, ze ciezko mi teraz skojarzyc kto jest kto :oops: Sorki :oops: Podeslij jakis link ze zdjeciem na ktorym jestes albo przypomnij sie prosze na priv :mrgreen: Pozdrawiam <ok>
Dlubie, dlubie....najczesciej w nosie hehe :mrgreen: A tak powaznie to zawiecha skonczona, felgi gotowe i na autku wiec kolejne punkty odhaczone :mrgreen: Bylo tez troszke kosmetyki i drobaizagow jak mozecie zobaczyc-czyszczenie wszystkich zakamarkow w drzwiach przyprawialo mnie o bol glowy, ale efekt koncowy mi sie podoba <ok> A Avancik na tych 19-stach wyglada czadowo :mrgreen: Wiedzizialam co robie podpiericzajac je Rutkowi <ok> Buzka Rutku dla Ciebie