LU_ANGEL pisze:A ty jestes Pizdek.... Chloptasiu gratów nie sciagnalem... tylko jest full legal, ale przynajmniej wiem kto mnie sprzedal naszej kochanej władzy... bo na
www.lkt.pl sam napisales, ze juz dawno powinni mi sądem grodzkim za rejestracje dojebac... i za dwa dni dwie kontrole mialem...
proste ze ja Cie podpier.. wszystkich sprzedaję i całkiem nieźle mi za to płacą, heh
w jednym poscie piszesz ze masz juz europejskie lampy i ori tablice a niżej ze nic nie zdjąłeś no to jak to jest bo nie czaję już ?
Angel coś Ty taki spięty ? ustaw sobie hormony i wyluzuj
aa Pizdka to w rodzinie sobie poszukaj
Wysio pewnie trafiliście na upierdliwych kolesi którym się nudziło - pełno takich po mieście wieczorami się kręci .. nie raz mi dowod zabrali to wiem jak jest
wysio pisze:Laluś nie laluś co chwile jeździć na stacje diagnostyczną o byle gówno hmmm jest sens ?
tuning nie zna litości :mrgreen:
wysio pisze:a Panów policjantów albo niedouczonych albo źle poinformowanych
o to to ! pod tym się podpisuję .. kiedyś mi zabrali dowód za to że miałem wydech końcowy poprzecznie w quattro .. a rozmowa wygladała mniej więcej tak:
- panie kierowco dlaczego ten tlumik ostatni jest poprzecznie podwieszony ?
- bo to quattro
- a co to znaczy ?
.. ogólnie nie ma z kim rozmawiać bo albo nic nie czają, albo czają wszystko i są mega hamami. pzdr