Przeczytaj moje ostatnie zdanie do Ciebie w moim kierunku. Wiem auto nie jest idealne, ale ewidentnie szukasz zaczepki i wygarniasz to co ci się nie podoba czyli wszystko. Przecież nie najechałem na Ciebie, nie zwróciłem ci uwagi, ze Ci się nie podoba. Po prostu wyjaśniłem parę spraw, ale do Ciebie to nie dociera.Ftyczek pisze:Do Audi_A6 aka Kryśka : przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni post. Czy to forum jest od tego by kazdy pisal : "o jakie fajne" , "co za fura..." . Ja mam inne zdanie które wyrazilem, wkoncu kazdemu tu chodzi o wolnosci wlasnej wypowiedzi na kazdy temat. Jesli to poprawi twoje samopoczycie i wszystkich innych na tych forum napisze : ZAJEFAJNA FURA ! PIEKNY KOLOR I SILNICZEK ! I DO TEGO "Q" . !! Mam nadzieje ze zrozumiales moj przekaz. ps. czytajcie ze zrozumieniem! to nie boli.
Nie podoba się spoko, ja nawet się cieszę że się ludziom nie podoba, bo to zmusza mnie do dalszych prac i ostrego działania, ale widzę że Twojej osobie chyba niedogodze :mrgreen:
Labiel jak to mówią rocznikiem się nie jeździ. Mnie to wali czy ma 15 lat czy też mniej.