Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
-
- Forum Audi 80
Jak to powiedział kolega Fetyszek... pryyy.. Feryczek :lol:
Auto ogólnie zajefajnie się prezentuje ale,
Pewno dużo kasy i serca włożyłeś w ten projekt, no i kupe czasu poświęciłeś na poskaładanie tego wszystkiego ale,
... lecz tak naprawdę zazdrość człowieka aż rozpiera, muszę przyznać, że auto twoje szczególnie mi się podoba
Kryśka, masz gust :mrgreen:
Pozdro
Gleba powala mnie na kolana ale,Ftyczek pisze:wogule. zero zazdrosci z mojej strony,
Ftyczek pisze:wogule. zero zazdrosci z mojej strony,
Auto ogólnie zajefajnie się prezentuje ale,
Pewno dużo kasy i serca włożyłeś w ten projekt, no i kupe czasu poświęciłeś na poskaładanie tego wszystkiego ale,
... lecz tak naprawdę zazdrość człowieka aż rozpiera, muszę przyznać, że auto twoje szczególnie mi się podoba
Pozdro
[/quote]
Pozdro [/quote]
Zadna zazdrosc kolego, ale widze ze ciebie cos boli do mnie. wyrazilem swoje zdanie. jeden lubi szatynki a trzeci rude. idz lepiej przepucuj kołpaki w swojej b4, a sie nie "spuszaj" tak nad ta A4. Gorąco pozdrawiam posiadacza SZCZUPAKA , gdzie glowe mozna wsadzidzic w nadkole
Pozdro [/quote]
Zadna zazdrosc kolego, ale widze ze ciebie cos boli do mnie. wyrazilem swoje zdanie. jeden lubi szatynki a trzeci rude. idz lepiej przepucuj kołpaki w swojej b4, a sie nie "spuszaj" tak nad ta A4. Gorąco pozdrawiam posiadacza SZCZUPAKA , gdzie glowe mozna wsadzidzic w nadkole
-
- Forum Audi 80
Troche prawa rękaFtyczek pisze:ale widze ze ciebie cos boli do mnie
:lol:
Już są czyste :mrgreen: tu cię mamidz lepiej przepucuj kołpaki w swojej b4,
Tu kolego przesadzasz :roll:Ftyczek pisze:"spuszaj" tak nad ta A4
Rozumiem, że chciałbyś mieć na twarzy odbicie mojego bierznika że tak pchasz głowe w moje nadkole ? <haha>Gorąco pozdrawiam posiadacza SZCZUPAKA , gdzie glowe mozna wsadzidzic w nadkole
To był joke jak cos
Kolego, wyrzuć to drewno z siebie i daj se troche luzu bo tutaj nie wszystko jest brane na poważnie :lol:
Zapoznaj się z regulaminem.Ftyczek pisze:SZCZUPAKA
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
bardzo chętnie skorzystam z zaproszeniaw.a.n.t.e.d pisze:Krysia Ja jako jeden z organizatorów tego zamieszania serdecznie zapraszam Sam bym chcial ją pomacać
pała jesteś, myślałem że na majówce....... Do zobaczenia kiedyś tam 8-)
dziękiKryśka, masz gust :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:Zayebatsu pisze:A Ładne felgi zapraszam do mnie :mrgreen:
-
- Forum Audi 80