..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
łooooo mamusiu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nigdy bym nie pomyślał, że to koło może tak świetnie wyglądać :shock: lustereczko jest przecudowne :mrgreen: kółko teraz ładnie wystaje z tyłu i optycznie poszerza auto świetna robota, auto wygląda naprawdę wy!@#$%^& :mrgreen:
jedynie do czego mogę się przyczepić to korek LPG w zderzaku i ciągnikowa tablica
nigdy bym nie pomyślał, że to koło może tak świetnie wyglądać :shock: lustereczko jest przecudowne :mrgreen: kółko teraz ładnie wystaje z tyłu i optycznie poszerza auto świetna robota, auto wygląda naprawdę wy!@#$%^& :mrgreen:
jedynie do czego mogę się przyczepić to korek LPG w zderzaku i ciągnikowa tablica
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Takie same jak z przodu, 205/45Niki20 pisze:co to za oponki masz z tylu??
Cena rantów mnie przerasta...Kolczat pisze:ja i tak bede plakal za imitacjami rh mialbyc dopkupiony rant i bylo by mega przerabanie...
Dałem do polerowania ludziom co się tym zajmują, sam nie mam czasu dość na taką akcje.Lukasz1988 pisze:sam się męczyłeś czy już takli był??
A gustach się nie rozmawia Nie komentuj tyle tylko swapuj te swoje czwewoneSłonik pisze:No ale nie moj cyrk nie moje małpy ja tylko swoj gust wyrazam.
Dzięki wszystkim za dobre słowo, co by tu teraz zrezać...?