[B3 1.8S] Moja niunia ;] Ori kołpak + black front :)
[B3 1.8S] Moja niunia ;] Ori kołpak + black front :)
Okazyjnie udało mi sie zakupić Audiczkę. Podczas zakupu jej wyglądała tak
Plany:
-przednie reflektory zespolone
-zrobienie halogenów- zrobione
-zrobienie centralki
-dymione lampy tył- zrobione
-zarzucić jakieś aluski
-grill bez znaczka
-elektryka z przodu(zwierciadła już są)
licznik od Audi A6 z dodatkowymi wskaźnikami
-wydech owal
-układ dolotowy wraz z filtrem stożkowym
-w przyszłości wymiana na silnik 1.8 Turbo z audi A3 i skrzynia 6 biegowa ale zobaczymy kiedyś
Natomiast w miesiącu czerwcu zawitała wielka zmiana na dupci mojej audi ;D (Dymione lampki oraz 3ecie światło STOP) Przed:
I po zamianie:
Co dwie Audiany to nie jedna c'nie? Moja i mojego Brata
Zrobione halogeny
A tu takie mały wypad nad Bug z Tatą za kółeczkiem
Zdjęcia po wyszorowaniu :mrgreen:
I troche ze środka I na tylnej półce pracują głośniki Pioneer TS-6969 <ok>
Tak więc żeby nie było że nic się w temacie nie dzieje dodaję fotki gratków jakie będą za niedługi czas bo póki co Niunia stoi w warsztacie bo podły ukrainiec wjechal mi w tył :evil: Na szczęście tylko klapa będzie malowana. Wcześniej była szpachlowana także nawet lepiej dla mnie :-> Ale jak to mówią dobry dzwon podstawą tuningu... a no i zdesio pójdzie do wymiany a lampy dymione poszły w niepamięć jak dla mnie niestety bo nawet się podobały Fota:
Niunia wróciła od mechanika :mrgreen: Została założona i pomalowana nowa klapa i powrót do ori tyłu :roll: lakiernik dobrze dobrał kolor i mocno się nie odróżnia i założyłem dymione kierunki na przód zdjęcia:
:mrgreen:
Dawno się nic nie pisałem, w sumie to nic się nie zmieniło prócz tego że przyciemniłem ramki lamp przednich i dorwałem ori kołpaki 14'. Sor za jakość ale robione kalkulatorem bo cyfrówka się spsuła. Foty:
I jeszcze 2 pytania do Was Klubowicze. Otóż przednia lewa lampa ucieka mi do środka i nie wiem co z tym zrobić
Druga sprawa to tylna klapa która z lewej strony jest wyżej niż z prawej i nie wiem czego się przyczepić aby to wyregulować.
Pozdrawiam
Plany:
-przednie reflektory zespolone
-zrobienie halogenów- zrobione
-zrobienie centralki
-dymione lampy tył- zrobione
-zarzucić jakieś aluski
-grill bez znaczka
-elektryka z przodu(zwierciadła już są)
licznik od Audi A6 z dodatkowymi wskaźnikami
-wydech owal
-układ dolotowy wraz z filtrem stożkowym
-w przyszłości wymiana na silnik 1.8 Turbo z audi A3 i skrzynia 6 biegowa ale zobaczymy kiedyś
Natomiast w miesiącu czerwcu zawitała wielka zmiana na dupci mojej audi ;D (Dymione lampki oraz 3ecie światło STOP) Przed:
I po zamianie:
Co dwie Audiany to nie jedna c'nie? Moja i mojego Brata
Zrobione halogeny
A tu takie mały wypad nad Bug z Tatą za kółeczkiem
Zdjęcia po wyszorowaniu :mrgreen:
I troche ze środka I na tylnej półce pracują głośniki Pioneer TS-6969 <ok>
Tak więc żeby nie było że nic się w temacie nie dzieje dodaję fotki gratków jakie będą za niedługi czas bo póki co Niunia stoi w warsztacie bo podły ukrainiec wjechal mi w tył :evil: Na szczęście tylko klapa będzie malowana. Wcześniej była szpachlowana także nawet lepiej dla mnie :-> Ale jak to mówią dobry dzwon podstawą tuningu... a no i zdesio pójdzie do wymiany a lampy dymione poszły w niepamięć jak dla mnie niestety bo nawet się podobały Fota:
Niunia wróciła od mechanika :mrgreen: Została założona i pomalowana nowa klapa i powrót do ori tyłu :roll: lakiernik dobrze dobrał kolor i mocno się nie odróżnia i założyłem dymione kierunki na przód zdjęcia:
:mrgreen:
Dawno się nic nie pisałem, w sumie to nic się nie zmieniło prócz tego że przyciemniłem ramki lamp przednich i dorwałem ori kołpaki 14'. Sor za jakość ale robione kalkulatorem bo cyfrówka się spsuła. Foty:
I jeszcze 2 pytania do Was Klubowicze. Otóż przednia lewa lampa ucieka mi do środka i nie wiem co z tym zrobić
Druga sprawa to tylna klapa która z lewej strony jest wyżej niż z prawej i nie wiem czego się przyczepić aby to wyregulować.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 paź 2011, 17:14 przez Math11, łącznie zmieniany 17 razy.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Nie widzisz różnicy między ładną przeróbką a dymieniem lamp tylnych, co jest tuningiem z lat 90 wszystkich tjunerów calibr, kadetów czy golfów?Marcin_89 pisze:A malowanie reflektorów przednich na czarno, to nie jest robienie wiochy :->McCoob pisze:Dymione lampki czyli zaczynamy robić wiochę :roll:
Jeśli tylne lampy tylne, to tylko tresery...
- zawodnik88
- Forum Audi 80