[Audi 80 B3 87' 1,6 D] KONIEC!
Póki co nie ruszam, to będzie mój znak rozpoznawczy <ok>
Wrzucam nową fotę, żeby nie było że audi umarło
Kupiłem skrzynkę ze wzmacniaczem Magnata no i teraz można sobie jeździć w dłuższe trasy słuchając muzyki a nie ryku silnika :roll:
Audiola przeszła też mały remont układu kierowniczego, a do wymiany są amorki z przodu bo z jednego uciekł już całkiem olej i niemiło się lata po zakrętach...
Powiem tak: silnikowo audica się trzyma, ale blacha zaczyna rdzewieć w miejscach, gdzie była uszkodzona. Chodzi mi o błotniki przednie [ogniska po 0,5cm2^] drzwi prawe przednie i błotnik prawy przedni za drzwiami tylnymi. Poza tym jak coś się zaczynało z tym dziać, to dziadek pomalował sprejem :-| Nie wiem czy to robić, czy nie, bo chcę na wiosnę kupić a4. Podpowiedzcie, ja się dowiem ile by to mogłoby kosztować. Pozdrawiam!
Wrzucam nową fotę, żeby nie było że audi umarło
Kupiłem skrzynkę ze wzmacniaczem Magnata no i teraz można sobie jeździć w dłuższe trasy słuchając muzyki a nie ryku silnika :roll:
Audiola przeszła też mały remont układu kierowniczego, a do wymiany są amorki z przodu bo z jednego uciekł już całkiem olej i niemiło się lata po zakrętach...
Powiem tak: silnikowo audica się trzyma, ale blacha zaczyna rdzewieć w miejscach, gdzie była uszkodzona. Chodzi mi o błotniki przednie [ogniska po 0,5cm2^] drzwi prawe przednie i błotnik prawy przedni za drzwiami tylnymi. Poza tym jak coś się zaczynało z tym dziać, to dziadek pomalował sprejem :-| Nie wiem czy to robić, czy nie, bo chcę na wiosnę kupić a4. Podpowiedzcie, ja się dowiem ile by to mogłoby kosztować. Pozdrawiam!
Z racji takich a nie innych wydatków i ogólnych problemów finansowych + stwierdzenie dobrego stanu silnika w Audi, postanowiłem ogarnąć furę na wiosnę. Plan na zimę to zbieranie klocków <ok>
Planuję:
*malowanie całego samochodu na kolor taki jaki jest + wymiana tylnych prawych drzwi i klapki wlewu paliwa, w którą ktoś mi przywalił drzwiami na parkingu (mają ludzie łeb);
*przednie kierunki dymione + tył kierunki od avanta czerwone;
*przód grill kamei;
*gleba
*jakaś felga, podobają mi się nawet aero w czarnym połysku + czerwony rant, ktoś takie miał na forum.
Myślę, że się uda. Ponadto, nie mam kasy na nowe auto, a mój silnik jest w bdb stanie
Mam też fotki jak to teraz wygląda:
Planuję:
*malowanie całego samochodu na kolor taki jaki jest + wymiana tylnych prawych drzwi i klapki wlewu paliwa, w którą ktoś mi przywalił drzwiami na parkingu (mają ludzie łeb);
*przednie kierunki dymione + tył kierunki od avanta czerwone;
*przód grill kamei;
*gleba
*jakaś felga, podobają mi się nawet aero w czarnym połysku + czerwony rant, ktoś takie miał na forum.
Myślę, że się uda. Ponadto, nie mam kasy na nowe auto, a mój silnik jest w bdb stanie
Mam też fotki jak to teraz wygląda:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
McCoob pisze:Planuję:
Ja bym został przy ori, w ostateczności od A90McCoob pisze:*przód grill kamei;
Ja takie mamMcCoob pisze:*jakaś felga, podobają mi się nawet aero w czarnym połysku + czerwony rant, ktoś takie miał na forum.
Widać, że zadbany egzemplarz no i jeszcze na czarnych blachach co rzadko już w moich stronach można spotkać
Nie myślałeś nad pomalowaniem zderzaków pod kolor?