Było sobie audi małe do pieszczenia doskonałe, Czarny lakier, felgi białe do śmigania doskonałe, i szerokość ośmiu cali na kolana betki wali, Silnik jest w nim nawet żwawy dobry do szybkiej zabawy, Choć w garażu Audi stało, na wycieczki wciąż smigało lecz mu ciągle było mało, Wir w zbiorniku Audi jedzie !! z drogi mi tu nędzne śledzie, Czarna perła lakier błyszczy wokół tych zielonych liści, audi w lesie na poboczu każdą dziewkę swędzi w kroczu, jak co wyjazd jest też lanie 9 8 w Orleanie. Dziś już jest, piękny, dzień nowy, biorę kluczyk dreszcz na skórze włos się jeży Audi stoii tak jak mu się to należy wsiadam.... i już czuję prędkość ale stoje, więc odpalam dżwięk ten piękny mnie zniewala. jadę szukac więc rywala w mieście moim takich nie ma. Budzi respekt jak przystało bo tu już cwaniaków mało. Jadę znów więc na wycieczkę znów telefon do kobiety niech mi smaży tam kotlety gdyż mężczyzna potrzebuje czegoś na ząb, gdy głód w brzuchu swym poczuje. jadę szybko na śniadanie. pniej moze znow do lasu jesli tylko starczy czasu... Wiersz ten dugi na 2 stronz tzlko czyta kto to zdola. komu czasu jest nie szkoda komu plynie on jak woda
Witam chcę wam przedstawić moje Audi jest ono ze mną juz ponad 3 lata jest ono z końca 91roku nie ma śladów rdzy za to jest pare rys po poprzednim właścicielu. Od kiedy Audi jest ze mna wymieniłem w nim bardzo dużo rzeczy, Posiada silnik 2,8 choc poczatkowo czuć było że nie ma tyle mocy co powinno to w miarę mozliwości udało mi sie większość wymarłej stajni przywrócić życie choc dalej borykam sie z paroma problemami. Audi ma założony sekwencyjny wtrysk podtlenku LPG założyłem go 2 lata temu ale mało jeżdzę na gazolinie. Audi jest autem weekendowym na codzień jeździłem Audi a8 lecz ostatnio był wypadek mała czołóweczka ale poszło Audi na części.
Audi na wyposażeniu ma
Silnik 2,8
6 biegów żarty 5 do przodu jeden do tyłu
Lakier czerń pantery
Alufelgi 10ramienne 15''
Licznik z Ac
Fotele z tapicerka Satin black dzielona tylna kanape Abs z mozliwością odłączenia
lusterka podgrzewane i elektrycznie sterowane
dodatkowe oswietlenie wnętrza podwójny system antenowy ze wzmacniaczem
Dołożyłem
Skórzane fotele półkubełki z A6 c5 Zielone Audi Sport
Zawieszenie Weitec -60 -40
Radio Audi Symphony 6cd z Audi s4 2005, do niego dołożyłem subwoofer z a6 c5
zmieniłem boczki W których zmieniam właśnie obicie na zielona alcantarę oraz deske rozdzielczą na poliftową na 2 poduchy
kierownica S line z Audi a4 s line z 1997r
oba daszki przeciw słoneczne podświetlane
osłony słupków przednich i tylnych oklejone czarną skórą
Dodatkowe zegary ze starszej wersji miały obdarty plastik, totez został on oklejony czarna skórą Efekt jest super
Gałeczka z a4 b5 99rok
Zmieniony rozstaw śrub 5 x 112
Alufelgi Sline 17
Licznik z BC/MC do tego pająk sterujący tym
Tempomat
oświetlenie klamek itp
Kluczyk scyzoryk oryginał Audi
Zderzak Rs2
Wyciąłem hak:D
Walentynki 2011 Niunia dostała paczkę od Kolegi daroxxx21 z zestawem oświetlenia zderzaczka Rs2 Tj kierunki i halogeny Porsche 993 Polecam kolegę <ok>
OD zakupu zrobione zostało bardzo dużo na początku była to peknięta chłodnica później wyszło że mam małą szczelinę między tłokami nie miała zbytniego wpływu na pracę silnika ale to nie było to daltego trzeba było przy tym popracowac, komplet sprzęgła itp
Sprzęgło
Planowanie głowic ze zmiana wszystkich uszczelnień itp
rozrząd + pompa wody + paski
filtry kabinowy oraz powietrza filtr oleju i paliwa
mocowania wydechu
piasty z 4x108 na 5x112
Licznik poprzedni zepsuł sie po wyjęciu wskazówek(UN4)
i sporo więcej
Było sobie audi małe do pieszczenia doskonałe,
Było sobie audi małe do pieszczenia doskonałe,
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 23:44 przez PanGie, łącznie zmieniany 10 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: