A to mój wózek
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
Ta lampa na allgro ma brzydkie peknięcie i na dodatek jaet czymś pomalowana chyba, lub oklejona...
Co do polerowania blendy to wiem że można spolerować drobne ryski i zmatowienia automaxem, ale niesądziłem że te wyblaknięte sztuki też da sie uratować... Jak ją spolerujesz to wrzuć fotke jak wyszło..
Co do polerowania blendy to wiem że można spolerować drobne ryski i zmatowienia automaxem, ale niesądziłem że te wyblaknięte sztuki też da sie uratować... Jak ją spolerujesz to wrzuć fotke jak wyszło..
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
. . . Efekty dotychczasowej pracy. Już śmiga ale ze względu na to że autko jest bardzo potrzebne to jest narazie łaciate z deczka bo nie ma czasu na lakiernie wstawić. Ale ogólnie w/g mnie ładnie się prezentuje. Tydzien temu zaliczyłem kurs na lotnisko w Warszawie. 310 km w 3,5 h , spaliłem przy tym ok 9,4 litra gazu / 100 km. Średnia niezła no i spalanie w normie. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2008, 22:27 przez Maniek mechanik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak już pomalujesz błotnik to będzie bardzo ładny okaz Coupejki...
Czerwone zawsze mi sie podobały. Na tych felach świetnie sie prezentuje, ja bym jeszcze pomyslał o polerce rantów...
P.s szkoda że nie dałeś ogłoszenia, ze chcesz blende zamienić.... ja szukam i szukam i takiej blendy nie potrafie znaleźć, i lewej lampy też...
Czerwone zawsze mi sie podobały. Na tych felach świetnie sie prezentuje, ja bym jeszcze pomyslał o polerce rantów...
P.s szkoda że nie dałeś ogłoszenia, ze chcesz blende zamienić.... ja szukam i szukam i takiej blendy nie potrafie znaleźć, i lewej lampy też...
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
Na dniach gość TIREM skasował moją niuńkę dość konkretnie. Zmieniał pas ruchu i nie zauwazyl ze jadę prawym pasem. Doszło to spotkania mojego lewego boku z jego prawym narożnikiem przednim. Idiota postawil mnie w poprzek drogi potem pędzące 16 ton złomu wbiło sie w mój lewy bok. I tak przeciągnął mnie ok 80 metrów przed sobą. Na szczęscie coupejki są na tyle mocne że nie udało mu sie mnie przewrócić na bok. Skutkiem tej kolizji jest skasowany cały bok pojazdu. Ale jest do opanowania. Załatwił mi 2 felgi z nowego kompletu ALU. Fuck jakie ja mam szczeście to już drugie coupe i znów niespodzianka. :evil: Ja na szczęscie wyszedłem bez szwanku. . Autko będzie robione bo jest na chodzie . Zbieram graty do maprawy a najważniejsze dla mnie to kompletne drzwi. Reszte sie wyklepie. Uwazajcie na szare VOLVO FH12 WSC 20FR. Gosc co nim jezdzi chyba jest slepy i głuchy, bo nawet nie slyszal co sie dzieje i jak moją maske zobaczyl po swojej lewej stronie to dopiero zaczął hamować. Na dniach kilka fotek jak to wygląda po czesciowym doprowadzeniu do stanu w miare normalnej jazdy.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2008, 22:29 przez Maniek mechanik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
Widzę zainteresowanie tematem z czego bardzo się cieszę Felunek już skompletowany. Założone są fele ENZO H 6,5x15 ET 38. Opony tył Dębica Furio 205/50 R15 z poprzedniego sezonu, przód Tigar Prima 205/50 R15 nóweczki. Autko uzupełnione o centralny zamek z pilotem i otwieranie bagażnika z tegoż pilota. Fele jak na zdjęciu.