[B3]Old box;Idzie na sprzedaż ostatnia sesja;(... str1
[B3]Old box;Idzie na sprzedaż ostatnia sesja;(... str1
Witam!!
Postanowiłem wreszcie napisac poscik o mojej 80. <ok>
A wiec krótko o niej;
:idea: Wyposażenie;
El. szyby X4
El. lusterka
Podgrzewane lusterka
Podgrzewana tylnia szyba
Centralny zamek
Alarm
Wspomaganie
LPG
Silnik 1,8 90km
:mrgreen: Fotki 2 miechy po nabyciu;
I kilka zdjec w plenerze 8-)
A oto wnetrze <urodziny>
No i foty po rozbiciu;/...
:mrgreen: A tu foty po naprawie <czapa>
efekta ocencie sami <ok> <ok>
Wakacje sie skonczyly wiec postanowilem zrobic mala sesyjke mojej zadziornej audioli <ok>
Przybyly kołpaczki, nowa antenka i głosniki pioneera na tylna półkę <ok> <ok> <ok> Miał być felunelk ale niestety ze wzgledu na wypadeczek zakup ten postanowiłem na raze odpuscic :-x
...ale z kołpaczkami nie jest zle <mikolaj>
Doszedl nowy fant do audiczki 8-) 8-)
Transmiter fmz pilotem i karta pamieci 2gb kingston'a
Trafiła sie okazja to do audiany zawitalo CB radyjko Midland allan 48+ 8-)
Doszly tez aluski 14; ;] szalu niema ale mi sie takie podobaja
:idea: Przyszła odwilż wiec cykłem kilka fotek audiczce mej Przybyły do niej przerabiane własnorecznie taszki przeciw słoneczne które zaporzyczyłem z A6 czy tam A4,
trodno powiedziec jaki model bo z dwóch stron była rozbita;] taszki trzeba było pdzyciac na miare a pozniej zeszyc, kolor inny ale wygladaja niezle. Doszla tez ori lampka w podsufitke w miejsce starej zniszczonej i niedziałajacej, zawitalo tez diodowe oswietlenia nóg pasarzera i półki pod zapalniczka <ok>
Wiosna przyszła wiec zawitały fele alu na audicy:) nie duże bo 14 ale ujdą
Zawitał też podłokietnik w kolorze czarny carbon 8-) 8-)
Oraz nowe hamulce na tył wraz z łożyskami
W planach jeszcze wiele do zrobienia Ale jestem dobrej mysli <urodziny> 8-) :mrgreen:
Pogoda była jaka była, nie najładniejsza ale sesion musiał być :mrgreen:
Lato prawie w pełni ale do ideału mu daleko:) ale sesja musi być !
Na autku zawitał jasny gril i czarna bra na masce
autko już leciwe co widać na karoserii, można rzec ze jest na szczura skazane
Po pesymistycznie przyjętym szarym grilu postanowiłem wrócić do czarnego :->
Przybył też malutki detal, panel nawiewów w carbonie, niby pierdółka a cieszy:)
Pochwale się też swoją tymbarkową kolekcją :}
Przybyło też(jakiś czas temu) radyjko pioneer deh4400ub z głośnikami tej samej firmy:)
I mała lista tego co do tej pory wymieniłem w aucie:
Amory przednie
Drążki kierownicze
Tuleje, sworznie, łączniki stabilizatora
Hamulec ręczny
Łożyska tył+przód
Komplet tylnich hamulców
Przednia szyba
Chłodnica + wiatraki
Przednie lampy
Lewa tylna narożna lampa
Lewy przedni błotnik
Butla LPG i wlew gazu
Uszczelki na przegubach
Węże układu chłodniczego
Lampka podsufitki
Gril
Klocki hamulcowe przód
... i chyba to by było na tyle <ok>
:idea: W nocy z soboty na niedziele ktoś chciał ukraść moje autko! Od strony kierowcy w drzwiach jest wyłamany bębenek zamka ale drzwi zamykają się normalnie klamka działa i zamykanie drzwi też. Próbowali też cała klamkę wyłamać bo są w około niej rysy wskazujące na to. Przypuszczam ze to stado dresów w aucie w którym siedzieli dość długo chciało tak "dla szpanu" coś zrobić. Jak znajdę chwilkę to zrobie i wstawie zdjęcia.
Wiosna idzie powoli... Malutkie aluski zawitały znów na audioli doszły też dymione kierunki na przód chyba lepiej się prezentuję niż wczesniej
Ostatnia sesja mojej audi 80, idzie na sprzedaż :( Aż żal sie rozstawać po tylu kilometrach przygód...
A tu z nowym nabytkiem
Postanowiłem wreszcie napisac poscik o mojej 80. <ok>
A wiec krótko o niej;
:idea: Wyposażenie;
El. szyby X4
El. lusterka
Podgrzewane lusterka
Podgrzewana tylnia szyba
Centralny zamek
Alarm
Wspomaganie
LPG
Silnik 1,8 90km
:mrgreen: Fotki 2 miechy po nabyciu;
I kilka zdjec w plenerze 8-)
A oto wnetrze <urodziny>
No i foty po rozbiciu;/...
:mrgreen: A tu foty po naprawie <czapa>
efekta ocencie sami <ok> <ok>
Wakacje sie skonczyly wiec postanowilem zrobic mala sesyjke mojej zadziornej audioli <ok>
Przybyly kołpaczki, nowa antenka i głosniki pioneera na tylna półkę <ok> <ok> <ok> Miał być felunelk ale niestety ze wzgledu na wypadeczek zakup ten postanowiłem na raze odpuscic :-x
...ale z kołpaczkami nie jest zle <mikolaj>
Doszedl nowy fant do audiczki 8-) 8-)
Transmiter fmz pilotem i karta pamieci 2gb kingston'a
Trafiła sie okazja to do audiany zawitalo CB radyjko Midland allan 48+ 8-)
Doszly tez aluski 14; ;] szalu niema ale mi sie takie podobaja
:idea: Przyszła odwilż wiec cykłem kilka fotek audiczce mej Przybyły do niej przerabiane własnorecznie taszki przeciw słoneczne które zaporzyczyłem z A6 czy tam A4,
trodno powiedziec jaki model bo z dwóch stron była rozbita;] taszki trzeba było pdzyciac na miare a pozniej zeszyc, kolor inny ale wygladaja niezle. Doszla tez ori lampka w podsufitke w miejsce starej zniszczonej i niedziałajacej, zawitalo tez diodowe oswietlenia nóg pasarzera i półki pod zapalniczka <ok>
Wiosna przyszła wiec zawitały fele alu na audicy:) nie duże bo 14 ale ujdą
Zawitał też podłokietnik w kolorze czarny carbon 8-) 8-)
Oraz nowe hamulce na tył wraz z łożyskami
W planach jeszcze wiele do zrobienia Ale jestem dobrej mysli <urodziny> 8-) :mrgreen:
Pogoda była jaka była, nie najładniejsza ale sesion musiał być :mrgreen:
Lato prawie w pełni ale do ideału mu daleko:) ale sesja musi być !
Na autku zawitał jasny gril i czarna bra na masce
autko już leciwe co widać na karoserii, można rzec ze jest na szczura skazane
Po pesymistycznie przyjętym szarym grilu postanowiłem wrócić do czarnego :->
Przybył też malutki detal, panel nawiewów w carbonie, niby pierdółka a cieszy:)
Pochwale się też swoją tymbarkową kolekcją :}
Przybyło też(jakiś czas temu) radyjko pioneer deh4400ub z głośnikami tej samej firmy:)
I mała lista tego co do tej pory wymieniłem w aucie:
Amory przednie
Drążki kierownicze
Tuleje, sworznie, łączniki stabilizatora
Hamulec ręczny
Łożyska tył+przód
Komplet tylnich hamulców
Przednia szyba
Chłodnica + wiatraki
Przednie lampy
Lewa tylna narożna lampa
Lewy przedni błotnik
Butla LPG i wlew gazu
Uszczelki na przegubach
Węże układu chłodniczego
Lampka podsufitki
Gril
Klocki hamulcowe przód
... i chyba to by było na tyle <ok>
:idea: W nocy z soboty na niedziele ktoś chciał ukraść moje autko! Od strony kierowcy w drzwiach jest wyłamany bębenek zamka ale drzwi zamykają się normalnie klamka działa i zamykanie drzwi też. Próbowali też cała klamkę wyłamać bo są w około niej rysy wskazujące na to. Przypuszczam ze to stado dresów w aucie w którym siedzieli dość długo chciało tak "dla szpanu" coś zrobić. Jak znajdę chwilkę to zrobie i wstawie zdjęcia.
Wiosna idzie powoli... Malutkie aluski zawitały znów na audioli doszły też dymione kierunki na przód chyba lepiej się prezentuję niż wczesniej
Ostatnia sesja mojej audi 80, idzie na sprzedaż :( Aż żal sie rozstawać po tylu kilometrach przygód...
A tu z nowym nabytkiem
Ostatnio zmieniony 02 lip 2012, 21:10 przez Enson707, łącznie zmieniany 25 razy.
I było stukniecie audicy:(;(
Jak holowalem kolege gdy mu auto nawalilo to koles krory jechal za nami w nas wjechal i rozbil seata ktorego holowałem a ten wlecial namnie. Mysmy w tym czasie skrecali a koles twierdzi ze sie zagapil i probowal jeszcze wmowic ze to nie z jego winy seat uderzyl w moja audiole i niechcial sie dogadac po dobroci. Na miejsce przyjechala policja i wyjasnila mu wszelki watpliwsci. Dostal 600zl i 4pkt za spowodowanie wypadku bo tata kolego ktory prowadzil seata ucierpial w tej sytuacji i zabrala go karetka ale na szczescie nic powarznego.
W audiali rozbita lewa tylna lampa i wgniecienie pod nia tak ze klapa sie nie zamyka. Zdjec po zderzeniu niemam bo bylo ciemno i nie bylo czym zrobic. Ale postaram sie wstawic jakies jak wyglada audiola po puknieciu co do sposobu holowania policja nie miala zadnych zastrzezen, aled dowodziki zatrzymali ale niedlugo bedzie naprawiona audica.
Jak holowalem kolege gdy mu auto nawalilo to koles krory jechal za nami w nas wjechal i rozbil seata ktorego holowałem a ten wlecial namnie. Mysmy w tym czasie skrecali a koles twierdzi ze sie zagapil i probowal jeszcze wmowic ze to nie z jego winy seat uderzyl w moja audiole i niechcial sie dogadac po dobroci. Na miejsce przyjechala policja i wyjasnila mu wszelki watpliwsci. Dostal 600zl i 4pkt za spowodowanie wypadku bo tata kolego ktory prowadzil seata ucierpial w tej sytuacji i zabrala go karetka ale na szczescie nic powarznego.
W audiali rozbita lewa tylna lampa i wgniecienie pod nia tak ze klapa sie nie zamyka. Zdjec po zderzeniu niemam bo bylo ciemno i nie bylo czym zrobic. Ale postaram sie wstawic jakies jak wyglada audiola po puknieciu co do sposobu holowania policja nie miala zadnych zastrzezen, aled dowodziki zatrzymali ale niedlugo bedzie naprawiona audica.