[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
lepiej lepiej... lepiej nie gadac...
swoja droga chyba nie czytałes regulaminu zlotu...
"20. Jakakolwiek próba uruchomienia pojazdu mechanicznego przez osobę będącą pod wpływem alkoholu skutkować będzie natychmiastowym odebraniem kluczyków do czasu wytrzeźwienia, lub w przypadku odmowy wręczenia kluczyków, wezwaniem Policji. Dotyczy to sytuacji, kiedy osoba nietrzeźwa uruchamiając samochód spowodowałaby realne zagrożenie dla zdrowia i życia lub mienia pozostałych uczestników zlotu. W tym momencie za kryterium trzeźwości uznaje się wynik przenośnego komercyjnego i nie homologowanego testera trzeźwości powyżej 0,2 promila."
ktos powinien zabrac nam rano kluczyki :mrgreen:
swoja droga chyba nie czytałes regulaminu zlotu...
"20. Jakakolwiek próba uruchomienia pojazdu mechanicznego przez osobę będącą pod wpływem alkoholu skutkować będzie natychmiastowym odebraniem kluczyków do czasu wytrzeźwienia, lub w przypadku odmowy wręczenia kluczyków, wezwaniem Policji. Dotyczy to sytuacji, kiedy osoba nietrzeźwa uruchamiając samochód spowodowałaby realne zagrożenie dla zdrowia i życia lub mienia pozostałych uczestników zlotu. W tym momencie za kryterium trzeźwości uznaje się wynik przenośnego komercyjnego i nie homologowanego testera trzeźwości powyżej 0,2 promila."
ktos powinien zabrac nam rano kluczyki :mrgreen:
...ale oni na poczatku suszyli w 2 strony na 610, potem sie ruszyli i zlapali takiego kolesia co passkiem z przyczepka jechal.. jechal koles jak popieprzony bo na cb strasznie na tego kolesia nadawali i wlasnie na 621 go zatrzymali po prawej stronie ale tam nie stali... ale ogolnie napisalem ci zebys byl czujny.. :mrgreen: a ty wrociles do domu czy zahaczyles gdzies jeszcze bo przed miastem to sie zgubilem juz ale to przez ruch pewnie.. a ja mialem wstapic na piknik lotniczy ale jak powiedzieli jaki korek tam jest do darowalem sobie... <pijak> no to zdrówko <nunczako>Lucazzz pisze:taaa, te psy co mowiłes, owszem były na 621km... ale po druiej stronie drogi, w zajezdzie :mrgreen: zdrówko Jaco!! <pijaczek>
nie przejmuj sie.. ja oddaje auto do mechaniora w tygodniu i pewnie klocki na przodzie tez pójda do wyaminy bo mi kierownicą bije przy hamowaniu, pozatym strasznie mi pylą te klocki na przodzie...pozatym kilka bebechów mam do wymiany..
aa własnie bo jak bedzie zlocik w tym tyg. to nie bede mial auta raczej to moze bys mnie zabrał <wodka> <wodka> <wodka> zdrówko
aa własnie bo jak bedzie zlocik w tym tyg. to nie bede mial auta raczej to moze bys mnie zabrał <wodka> <wodka> <wodka> zdrówko
zajefajne auto,w dobrej kondycji-to lubie.Felgi jestem na nie,bo nie el paso do 80ki-za nowoczesne,chociaz maja swoj urok.Punkt nr 2-relingi-sa przepiekne,nawet zalozylbym takie do swojej Sciery-sek w tym,ze one do niczego Ci nie el paso teraz-cale auto masz w tonacji red and black-gdybys mial obramowki okien z listwami jak w C4.to jak najbardziej jestem za......ale relingi zrobiles mniamusie,coby nie mowic <ok> <ok> <ok> Pozdrowiska
ekh... zrobiło sie małe bum, podczas powrotu ze spociku..... chwila nieuwagi i trzeba kupic nowa maske i zderzak... było to w planach ale w przyszłosci. a tak, musze juz inwestowac.... do tego jeden halogen i klosz lampy, ktory notabene, peknał mi tydzien temu na myjni, no i trzeba kupic klosz. reflektor jako tako jest cały, kierunki tez, błotniki rowniez.
wiec operacje czas zacząc 8-)
wiec operacje czas zacząc 8-)