[2.0 ABK '94] Cabriolecik...
No i nowy członek US/JAPAN, mam nadzieję, że dołączę do Was Ale i tak powinieneś dostać bana za zwłokę! RAFI/FIFI/proszę księdza, kiedyś pisałeś, chyba na CC, że zakupiłeś pojedynczą sztukę (z otworem na zamek). Teraz zakupiłeś drugą lampę czy jednak zakupiłeś cały komplet?
Kolczat, jak ja Ciebie doskonale rozumiem :evil: Chociaż ostatnio odmawiałem sobie przyjemności i udało mi się trochę przyoszczędzić. Przez to mam dylemat (znowu, kolejny, ciągle). Czy wydać na lakierowanie/polerowanie (wątek poruszany w moim temacie) czy na regeneracje/nową pompę wspomagania oraz maglownicę. Pompa zaczyna jęczeć jak przekręci się max. kierownicę a maglownica "poci się" pozostawiając plamy na ziemi. Albo niech kasa cieszy oko na koncie
Kolczat, jak ja Ciebie doskonale rozumiem :evil: Chociaż ostatnio odmawiałem sobie przyjemności i udało mi się trochę przyoszczędzić. Przez to mam dylemat (znowu, kolejny, ciągle). Czy wydać na lakierowanie/polerowanie (wątek poruszany w moim temacie) czy na regeneracje/nową pompę wspomagania oraz maglownicę. Pompa zaczyna jęczeć jak przekręci się max. kierownicę a maglownica "poci się" pozostawiając plamy na ziemi. Albo niech kasa cieszy oko na koncie
No fakt, długo zeszło, ale już jest... Zawsze wiedziałem że to będę miał, była to tylko kwestia czasu i paru innych czynników... A lampki kupiłem osobno, strona kierowcy jest używką prosto z USA a strona pasażera jest nówka z DE... Ot, taka kombinacja...quick pisze:Ale i tak powinieneś dostać bana za zwłokę! RAFI/FIFI/proszę księdza, kiedyś pisałeś, chyba na CC, że zakupiłeś pojedynczą sztukę (z otworem na zamek). Teraz zakupiłeś drugą lampę czy jednak zakupiłeś cały komplet?
W planach następne 2, ewentualnie 3 nowe elementy, na jeden już poluję, a dalej zobaczymy jak będzie z $...