To ja też w końcu pokażę swoją B4
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
To ja też w końcu pokażę swoją B4
Zwykła seria silnik 2.0 ABT rok 1992. Z wyposażenia posiada ABS, wspomaganie, szyberdach. W porównaniu ze stanem dzisiejszym to to coś co kupiłem nie można było nazwać Audi. Trochę pracy mnie to kosztowało ale jeszcze dużó zostało jedyne co zrobiłem to zrezałem obrotomierz i założyłem alusy może nie najpiękniejsze ale wizerunek auta nie ten sam oraz założyłem centralnyzamek. Chciałbym jeszcze założyć fabryczny tłumik bo ten mnie wkurza. zmienić wnętrze na nowy typ tj. tapicerki z parapetami ifotele z zagłówkami. Krytyka mile widziana gdyż chciałbym ją jeszcze trochę dopieścić.
Jakość nie najlepsza bo robione telefonem.
Jakość nie najlepsza bo robione telefonem.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
dzięki wszystkim za pochlebne opinie . W sumie nie spodziewałem się takich. Jest jeszcze trochę do zrobienia. Mianowicie muszę jeszcze poprawić zderzaki, pogrzebać w silniku bo zapłony wypadają i jeszcze parę innych kosmetycznych rzeczy. A co sądzicie o lotce na klapę :oops: takiej fabrycznej zajładać czy sobie darować szczerze mówiąc to mi się podoba i jeszcze emblematy tylne nakleić czy zostawić tak jak jest ściągłem je bo zamiast niklu był już tylko czarny nalotot. :lol:
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
zmiany kosztuja ale drobne zabiegi stylistyczne mozna zafundowac sobie po kosztach i tak bym wlasnie zrobil na twoim miejscu bo skoro juz zaczales to po co sie zatrzymywac...tylko klamki w kolor, usunac chrom z grila z przodu ale zostawic orginalny gril, lampki tylne prysnac motipem (wsteczne) i blende na bialo...efekt murowany