Audi Coupe typ 85 2.2 KV :*
Gratki za włożenie skóry do tak zacnego samochodziwa. Trochę mi się tylko nie podoba ze względu na pochodzenie tej skóry ale jak Tobie pasuje to ok, wolał bym coś z epoki. Druga sprawa że jak szukasz wiązki grzanych dupsk z przekaźnikami w regulatorach to muszą być z późniejszych modeli ewentualnie z setki bo wcześniej zdaje się przekaźniki były nad nogami kierowcy. Gdzie zamontujesz regulatory?
Jedynie zakupy <ok>maniek75 pisze:Monika to teraz można już gości do tyłu wpuszczać? :mrgreen:
Boczki już od dawna są od kanapy Coupe B2 USA, więc brakowało tylko foteli :mrgreen:skoti pisze:Same fotele czy też boczki?! boczki raczej nie podejdą więc chyba takie były czy obszywałaś?!
jak dla mnie bomba
ps. dużo trza przerabiać?!
Na początku były plany o przekładaniu stelaży ze starych foteli do nowych, a że najbardziej zależało mi na katapulcie-gdyż malutka jestem , więc podjęte zostały działania o przeróbce stelaża by pasowały do prowadnic Kędziora :roll:
Parę godzin szukaliśmy kogoś kto by się tego podjął, a jak już znaleźliśmy to: poziomica, metrówka, gumówka, spawarka i do boju <ok>
Odcięte zostały nóżki zewnętrzne, skrócone i przyspawane pod innym kątem by razem tworzyły 46,2 cm :mrgreen:
I po bólu <ok>
Ostatnio zmieniony 05 lip 2010, 15:42 przez Czarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Loczek, potrzebuje fotele w moim kolorze skory, bo nie chce wydac majatku na obszywanie calej tapicery, a samych foteli sie nie oplaca obszywac bo bedzie sie kontrastowac z kanapa, a tak przy kazji mialbym juz w zapsaie drugi komplet foteli jakby mnie juz tak naszlo w koncu na wydanie tego majatku na obszycie