Bardzo lubię zdziwione :shock: miny innych kierowców podczas prób sił.
Sprzedam tą 90-kę bo odkupiłem właśnie Coupejkę którą sprzedałem 2 lata temu. Postanowiłem przywrócić ją do stanu oryginalnego . 608528447
audi 90 2,3 20v 7a
audi 90 2,3 20v 7a
Ostatnio zmieniony 22 sie 2010, 13:21 przez speed30, łącznie zmieniany 3 razy.
Na plus silnik i japan blenda.
Maska od b4 tragedia, zderzak od b4 tam samo, brak lamp od a90. Owiewki bym wywalił. Poza tym mało rozsądne posuniecie z róznymi profilami opon miedzy osiami o ile masz Q chodź może mi sie tylko wydaje z racji ostatniego zdjęcia.
Przód nisko...tyl wysoko blee.Widać że auto swoje już przeżyło. Powodzenia w doprowadzaniu autka do użytku no i przede wszystkim powrót przodu do ori
Maska od b4 tragedia, zderzak od b4 tam samo, brak lamp od a90. Owiewki bym wywalił. Poza tym mało rozsądne posuniecie z róznymi profilami opon miedzy osiami o ile masz Q chodź może mi sie tylko wydaje z racji ostatniego zdjęcia.
Przód nisko...tyl wysoko blee.Widać że auto swoje już przeżyło. Powodzenia w doprowadzaniu autka do użytku no i przede wszystkim powrót przodu do ori
Kupiłem ją 2 tygodnie temu . Przód już niestety taki miała. Jak na razie to zrobiłem tylko silnik. Popychacze i uszczelka pod głowicą. W tym tygodniu byłem niż w Niemczech i jestem w szoku. Mam jeszcze audi a 4 2.8 30v i nie widzę różnicy w osiągach. tylko 90 mniej pali <lol> .Kupiłem ją z myślą o sprzedaży ale teraz to chyba sprzedam a4.