Ognisty Avant by Futek - kolejna odslona
Hejka Wpadam zeby pokazac Wam co znow sie zmienilo w autku Jak widac blenda w kolor i od razu dodam ze to tylko tymczasowe rozwiazanie-klamka tez na razie zostala czarna bo nie wiem jak bedzie wygladac lepiej przy blendzie ktora chce a domalowac zawsze zdaze :mrgreen: Grill juz tez zrobiony na cacy :mrgreen: Z kierownica od Coupe tez za dlugo nie pojezdzilam :mrgreen: :mrgreen: jest juz nowa od S-Line Tak mi sie jakos uwidzialo :mrgreen: Noooo i caly przodzik nowy, tzn nowe oczka i zderzaczek. Zderzak nie lezy jak powinien, ale to dlatego ze ma polamane zaczepy, jest zrobiona sztuka...ale dopoki nie dorwe nowego to ten musi byc I tak wyglada lepiej niz oryginalny. Oczywiscie jak ta baba nie odpuscilam czyszczenia zakamarkow pod zderzakiem...niewazne ze tego nie widac...mnie draznilo i juz <ok> :mrgreen: Z czystym sumieniem moge odhaczyc nastepne 3 punkty <ok> :mrgreen: Milego ogladania
normalnie masssakra co Ty kobieto robisz z tym samochodem :shock: :shock: :shock: na dodatek sama rezasz... brak słów by to opisać 8-)
jestem ciekaw co będzie dalej, bo jak narazie wszystko jest zrobione z głową i jest w 100% pewien, że nie będzie żadnej lipy :mrgreen: oczywiście życzę Wam wszystkiego dobrego no i kasy, aby nie zabrakło na mody :lol: śliczna córeczka <urodziny>
jestem ciekaw co będzie dalej, bo jak narazie wszystko jest zrobione z głową i jest w 100% pewien, że nie będzie żadnej lipy :mrgreen: oczywiście życzę Wam wszystkiego dobrego no i kasy, aby nie zabrakło na mody :lol: śliczna córeczka <urodziny>