Ognisty Avant by Futek - kolejna odslona
No takiej propozycji sie nie spodziewalam.... :shock: :shock: :shock: Jak Ci Routek mnie odda to czemu nie <ok> <lol> A znajac zycie to odda i jeszcze doplaci zebys mnie tylko zabral hehehehe. <lol> Raczek czy ochoty brak na rezanko ze mnie az tak potrzebujesz :?: <ok> :mrgreen: Czy moze zakochales sie w moim avanciku i w ten sposob chcesz go przygarnac :?: <rotfl> <lol>Bastek pisze:Szpileczko moja malutka mogę się z tobą ożenić? <:P>
Z Route już jestem po słowie, tak że spokojnie damy radę :->Futek pisze:Raczek czy ochoty brak na rezanko ze mnie az tak potrzebujesz :?: <ok> :mrgreen: Czy moze zakochales sie w moim avanciku i w ten sposob chcesz go przygarnac :?: <rotfl> <lol>
Wiesz, zawsze chciałem mieć żonę, o której mógłbym powiedzieć, na pytanie gdzie jest - "siedzi w garażu i grzebie przy audi"
nie wiem jak to sie stało że dopiero teraz znalazłem twój temat, przeczytałem całość i jestem pod wrażeniem tego co robisz przy aucie.. wszystkie zmiany oczywiście na plus.. felga konkret, właśnie taka mi się od zawsze marzyła wiec może jak mi sie moje 17tki znudzą to przyjdzie kolej na cos w stylu tych 19tek.. jak mozesz to napisz jakie gumy zagościły na tych felach..profil to chyba 30 albo 35 tak mi sie wydaje..grill w macie całkiem przyjemnie i chyba zrobie tak samo bo malowałem w mat ale znaczek OOOO zostawiłem w chromie i jakos bardziej mi sie podoba u ciebie caly w macie.. soczki i zdesio od bezdasznika fl wyglada piknie.. nic tylko czekac na kolejne zmiany bo widze ze duzo sie tu dzieje.. temacik bede śledził bo zapowiada sie grubo..
a co do Kronach to tez sie spotkaliśmy
a co do Kronach to tez sie spotkaliśmy
Łohhohohoho :shock: a za co ja wczesniej nie widzialem tego tematu :?: :-|
Ej szpileczka zapal do dlubania przy Audi to cie widze nie opuszcza nawet na troche 8-)
Czerwony Avant na glebie, 19nastkach i soczewce ociekajacy woskiem....miażdży system.
tak nawiasem mowiac to ja nie wiem co te twoje kólka Route maja poza rozmiarem ze gdzie by nie były to pasuja jak zadne <ok>
Pozdrowionka kochani :!:
gornik dobrego zonka musiales miec pod blokiem :mrgreen:
Bedziecie na Manii :?: Kurczaki ja nie wiem , jedzie ktoś przez Łowicz i mnie przygarnie :?: :mrgreen:
Ej szpileczka zapal do dlubania przy Audi to cie widze nie opuszcza nawet na troche 8-)
Czerwony Avant na glebie, 19nastkach i soczewce ociekajacy woskiem....miażdży system.
tak nawiasem mowiac to ja nie wiem co te twoje kólka Route maja poza rozmiarem ze gdzie by nie były to pasuja jak zadne <ok>
Pozdrowionka kochani :!:
gornik dobrego zonka musiales miec pod blokiem :mrgreen:
Rozumiem ze kasa na koncie sie skonczyła i nie bylo gdzie doladowac angielskiej karty :?: :lol: <palma>Route 66 pisze: 10 lip 2010
21:03
Paliwo w Łowiczu po 4.84
21:18
Cisne na Lublin, jutro zadryndam
Bedziecie na Manii :?: Kurczaki ja nie wiem , jedzie ktoś przez Łowicz i mnie przygarnie :?: :mrgreen:
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
Sorki Slonik,ale telefon mam na kontrakt...tylko czasu nie mialem :oops: ...i do tego wszystkiego problemy z rejestracja dziecka w PL-zawsze cos im nie pasuje,stado baranow .Na Manii niestety nie bedziemy,bo nie mam urlopu-zreszta wypad autem do PL co miesiac,przy zuzyciu paliwa 12l na 100km zrujnowalby mnie.Prawdopodobnie bedziemy we wrzesniu w Lublinie,wiec postaram sie cos wymyslic.Pozdrowiska
p.s.
negocjacje w toku,prawdopodobnie zmienie auto-ale o tym w weekend.na razie nie mowie co i jak
p.s.
negocjacje w toku,prawdopodobnie zmienie auto-ale o tym w weekend.na razie nie mowie co i jak