rozmawialiśmy wczoraj na ten temat i Słonik powiedział że jednak da się coś wypolerować w namiocie, rurki będzie atakował i na następnym zlocie będziemy mieli najlepszy namiot <lol> ogólnie to można by pomyśleć nad jakimś spotem weekendowym, pogadamy coś się tam wymota do picia <ok>Niki20 pisze:Słonik śpisz?? Może namiot wypolerujesz....
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
oj panowie, wczoraj to była dopiero masakra :mrgreen: oczywiśćie Słoniu musiał prowadzić autko bo ja miałem lekką zaćme, ogólnie całe nasze spotkanie skończyło się rozkminką na temat Q i jego compi
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
Wróci, wróci sie nie bójcie :mrgreen:
Co mam pisać ze 3 z 30 kabelkow podłaczylem, kilka rurek podpiołem....bez sensu, zdłube coś ciekawszego to bedzie update.
Generalnie sinik siedzi w budzie na stale juz przykrecony do skrzyni i poduszek, IC w drodze, a ja walcze wolnymi chwilami powolutku do przodu...bez ciśnień <ok> .
A no i mam za soba moje mission impossible czyli przeciagnac wiazke wraz z wiazka od automatu przez ten maly oryginalny otwor w grodzi obok serwa za pompa hamucowa, bez ciecia czegokolwiek, tak zeby wiazka szla za serwem tak jak oryginalna ACE <yes> .
Odkrecic serwo od grodzi-masakra, przykrecic spowrotem-druga masakra <osohozi> .
Keczy bujaj sie sam masz zderzak od Skody i skrzynie z malucha :mrgreen: , a tak wogóle to Skoda tez VAG
PS-SzuKam SpONsoRa <lol>
Co mam pisać ze 3 z 30 kabelkow podłaczylem, kilka rurek podpiołem....bez sensu, zdłube coś ciekawszego to bedzie update.
Generalnie sinik siedzi w budzie na stale juz przykrecony do skrzyni i poduszek, IC w drodze, a ja walcze wolnymi chwilami powolutku do przodu...bez ciśnień <ok> .
A no i mam za soba moje mission impossible czyli przeciagnac wiazke wraz z wiazka od automatu przez ten maly oryginalny otwor w grodzi obok serwa za pompa hamucowa, bez ciecia czegokolwiek, tak zeby wiazka szla za serwem tak jak oryginalna ACE <yes> .
Odkrecic serwo od grodzi-masakra, przykrecic spowrotem-druga masakra <osohozi> .
Keczy bujaj sie sam masz zderzak od Skody i skrzynie z malucha :mrgreen: , a tak wogóle to Skoda tez VAG
PS-SzuKam SpONsoRa <lol>
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Maroonio, oj chłopak wakacje sa to sie nawet sprzatac w aucie nie chce, ta pogoda mni8e rozleniwia do granic
Nie Grzesiek, to kabel zasilajacy od aku; bagaznik-komora silnika, 50mm2-plecionka miedziana.Grzegorz7A pisze:Do czego ten niebieski przewód - jakaś muza?
FMIC+orurowanie, wydech, poskladac przod i podlaczyc weze wodne, pompa wspomagania do zalozenia, elektryka do podlaczenia, filtr powietrza, zamocowac aku w bagazniku, wlozyc fotel kierowcy na miejsce to tak z grubsza, generalnie jest co robicGrzegorz7A pisze:Czego Ci jeszcze brakuje do ukończenia. Pomijam czas i kasę bo tego zawsze nie ma.