[B3 NG 90] Audi 90 2.3 1988
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
A mi się podoba, nie ma tragedii. Czarny chlapacz będzie. Jak tylko przyjadę bo teraz siedzę nad morzem.
Ej, a czy kojarzycie taki temat w którym było coś poruszane o poduszkach pod amory od innego modelu? Ze coś tam pasowały i było ciszej.. bo u mnie pukają strasznie, tzn strasznie.. pukają przy prędkości do 20km/h tak jakby poducha się obojała gdzieś.. Ciężko namierzyć. Pamiętacie gdzie był ten post?
Ej, a czy kojarzycie taki temat w którym było coś poruszane o poduszkach pod amory od innego modelu? Ze coś tam pasowały i było ciszej.. bo u mnie pukają strasznie, tzn strasznie.. pukają przy prędkości do 20km/h tak jakby poducha się obojała gdzieś.. Ciężko namierzyć. Pamiętacie gdzie był ten post?
No dobrze, juz zakupione, czekaja na zamontowanie. Ale teraz zmieni sie srodek audicy, bo przednie fotele posypaly sie calkowicie, nie wytrzymaly proby czasu, dlatego zakupilem inne wnetrze (z ciezkim sercem rezygnuje ze skory) Nie stac mnie na odrestaurowanie bo trzeba by robic kapitalke dwoch a to koszt ok 1700zl Zreszta niedlugo foty wrzuce. Ponadto trafil sie rarytas, kierownica Audi Sport