[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
wszystko ładnie pięknie tylko nie dałem rady obniżyć przodu :-x a tył troszkę za nisko bo przedtem zauważyłem że mi w oponie błotnik dziurkę wytarł :evil: troszkę wyżej by było idealnie, tak -50mm <ok> <ok> ale jak dorwę komplet sprężyn -40mm i zobaczę jak u mojego nauczyciela sztuki tuningu audi (u Nikiego) wyszła przeróbka springów to też coś będę modził :lol: :lol:
dydo85 mnie też szkoda brocków ale spię spokojnie bo u Ezumaru nie będą cierpieć :lol: jego compi będzie je kultowo toczyć :mrgreen:
Lukazzz ty masz tył jeszcze niżej?? jakie masz springi i jakie amory??
dydo85 mnie też szkoda brocków ale spię spokojnie bo u Ezumaru nie będą cierpieć :lol: jego compi będzie je kultowo toczyć :mrgreen:
Lukazzz ty masz tył jeszcze niżej?? jakie masz springi i jakie amory??
LIPIEC 2010
Dziś korzystając z chwili czasu podjąłem koleją próbę posadzenia auta w dół. :mrgreen: Jako że poprzednie springi sadzały za nisko i tarła opona o nadkole to postanowiłem spróbować na - 40mm :lol: Springi użyczyłem od Mistrza Nikiego :lol: a amorki założyłem te moje KYB :lol: Efekt widoczny po niżej :lol: posadzenie tyłu jest dla mnie idealne tylko teraz założyć by w przednie spręzyny sport amory bo jest seria i dlatego jest ciut wyżej :-x Wydaje mi się że po 5 przymiarce zawieszenie na tyle zostaje :lol:
No i jak?? ujdzie czy coś zmieniamy??? :mrgreen: :mrgreen:
Dziś korzystając z chwili czasu podjąłem koleją próbę posadzenia auta w dół. :mrgreen: Jako że poprzednie springi sadzały za nisko i tarła opona o nadkole to postanowiłem spróbować na - 40mm :lol: Springi użyczyłem od Mistrza Nikiego :lol: a amorki założyłem te moje KYB :lol: Efekt widoczny po niżej :lol: posadzenie tyłu jest dla mnie idealne tylko teraz założyć by w przednie spręzyny sport amory bo jest seria i dlatego jest ciut wyżej :-x Wydaje mi się że po 5 przymiarce zawieszenie na tyle zostaje :lol:
No i jak?? ujdzie czy coś zmieniamy??? :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2010, 18:20 przez kamilek89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80