[B4 Avant 1Z+] Kompletna renowacja + lekki tuning.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Panie z tego autka będzie śliczny wóz tylko musisz jeszcze trochę porobić...
Zacznę może od tyłu: TRESER musowo do tego szyby bardzo delikatnie przyciemnić, wydech ori w totalne lustro. Koło obowiązkowo większe i raczej w białym kolorze bo polerowane czy coś w tym stylu nie będzie pasować do tej koncepcji... Front na soczewce + inny zderzak albo Vka front. Wszystko oczywiście do dymienia. Listwy ja bym wszystkie walnął na biało. Grill obowiązkowo ori ze znaczkiem srebrnym i czarną ramką. A co do silnika to też bym coś porobił bo wydech już masz. Wtryski + chip + 1.2 Bara + wolna odma. Wtedy to autko będzie na prawdę bardzo ładnie jechać.
To jest tylko taka moje koncepcja na realizację której trzeba dużo mamony no i czasu. :mrgreen:
Zacznę może od tyłu: TRESER musowo do tego szyby bardzo delikatnie przyciemnić, wydech ori w totalne lustro. Koło obowiązkowo większe i raczej w białym kolorze bo polerowane czy coś w tym stylu nie będzie pasować do tej koncepcji... Front na soczewce + inny zderzak albo Vka front. Wszystko oczywiście do dymienia. Listwy ja bym wszystkie walnął na biało. Grill obowiązkowo ori ze znaczkiem srebrnym i czarną ramką. A co do silnika to też bym coś porobił bo wydech już masz. Wtryski + chip + 1.2 Bara + wolna odma. Wtedy to autko będzie na prawdę bardzo ładnie jechać.
To jest tylko taka moje koncepcja na realizację której trzeba dużo mamony no i czasu. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Wow... Koledzy powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego zainteresowania moim autkiem. Za każdą podpowiedź dziękuję z całego serca i napewno będę je brał pod uwagę rezając dalej autko. Dziękuję koledze Niki20 ponieważ na koniec swojej wypowiedzi podsumował cały największy problem dotyczący dalszej modyfikacji a mianowicie pieniążki. najważniejsze, że Audiczki nie oddam nigdy, a więc czasu mam jeszcze sporo na przeróbki. Bardzo chciałbym zrobić wolną odmę i parę modów w silniku... ale do tego potrzebna byłaby mi pomoc kogoś z Was który ma już to za sobą
Dziękuję raz jeszcze...
Dziękuję raz jeszcze...
No wszystko już napisali, co być powinno <ok>
Auto jest cacy Swoje posadam od prawie 6 lat i od zawsze chciałem tak pomalować. Koniecznie tutaj 17-stki i szybki do delikatnego przyciemnienia, i to co chłopaki jeszcze pisali. Ale powoli do przodu <ok> Oblukaj furki Bastka i Metala, jest co popodglądać :mrgreen:
Auto jest cacy Swoje posadam od prawie 6 lat i od zawsze chciałem tak pomalować. Koniecznie tutaj 17-stki i szybki do delikatnego przyciemnienia, i to co chłopaki jeszcze pisali. Ale powoli do przodu <ok> Oblukaj furki Bastka i Metala, jest co popodglądać :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Bardzo ładny avancik z dynamicznym i oszczędnym serduszkiem <ok> Malowanie wyszło bardzo ciekawie. Przede wszystkim inne niż wszytkie B4 jeżdzące po naszych drogach za co plus :mrgreen: Jak przeczytałem, że w rodzinie avant jest od 95 roku. To wogóle zazdroszcze auta, sam wiesz co masz i jak było ekspluatowane. Bardzo dobre podejście do modów, lecz parę rzeczy powinno się wywalić z auta, ale koledzy wyżej już zwrócili na to uwage więc powtarzać nie będę. Powodzenia w dalszych modyfikacjach <ok>
Życzę bezproblemowych km-ów
P.S
Tak z ciekawości skoro masz auto od nowości to jaki ma teraz przebieg :?:
Życzę bezproblemowych km-ów
P.S
Tak z ciekawości skoro masz auto od nowości to jaki ma teraz przebieg :?:
Ale fajne malowanie gicior tylko te czarne listwy w zderzaku kolą w oczy :roll: lepiej by wyglądało gdyby dla kontrastu był na dole czarny pasek doły zderzaków i progi a tak to gicior <ok> co dalej Gleeeeba i nie jakieś -40 bo to tylko lekka kosmetyka, najlepiej 60/40 lub niżej i jakieś ciekawe szerokie 16". Co do wydechu to malina <ok> lepsze to niż oklapnięte dwie seryjne pałki :mrgreen: tył tresery i będzie malyna co do przodu to grill idealnie pasuje <ok> również jak brewki zawsze to jest oderwanie od nudnej serii. Co do zderzaka to S2 lub cabrio FL i do tego dymione elementy oświetlenia a no i ciemne szybki ładny kontrast będą robily <ok>
Ps. Jaki ma przebieg to maleństwo i tak jak pytali poprzednicy na jakim oleju śmiga :?:
Pozdro
Ps. Jaki ma przebieg to maleństwo i tak jak pytali poprzednicy na jakim oleju śmiga :?:
Pozdro