[ COUPE spec. U.S.A ]
Twój silnik nie umywa sie tez do mojego, zawieszenie, itp, można wymieniac długo i sie sprzeczac kto co ma lepsze i kto co lubi...kwestia gustu.gornik pisze:Fotele nie umywają się do moich Recaro
Bez sensu ogólnie taka gadka, nawet w zartach, a osobiscie siedzialem w takich recaro jak masz i tych konig i sa o wiele wygodniejsze, przede wszystkim lepiej trzymaja bo sa glebsze i o wiele niżej się siedzi... - typowy kubeł, czego może nie oddawac fotka, a nie seryjny fotel. (to tylko moje zdanie... usiądziesz w obu fotelach to możesz wtedy porównac...)
Odnośnie boczków to tapicer zalatwil sprawe, przód obszyty, tył na dniach zawioze.
Skóra oczywiiście w miejscu tego oryginalnego materiału, a nie całe boczki...
auto prawdopodobnie sprzedane, pan zostawił 'zadatek' i zabiera za 15tys w tygodniu.
Ogólnie odczuwam, że niektórzy z Lublina mają jakieś wielkie ale do poprzedniego właściciela... załatwiajcie sobie to poza tematem o aucie... tyle z mojej strony.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
łeee? poszla? kurde no to rzuciles pomysl ;p hehe
w sumie gratulacje i szkoda, choc nie wierze ze znalazles w Polsce kogos kto byl w stnie dac za auto z '92 w silniku 2.8 tyle kasiory, nie pisze tego z przekasu bo auto napewno jest warte wiecej niz te pieniadze, ale dla co poniektorego Polaka liczy sie rocznik, rocznik, rocznik, a pozniej wyposazenie, kolor i na koncu prawidziwy stan tehcniczny auta i jego przebieg... naprawde gratulacje, mam nadzieje ze kolejny wlasciciel bedzie ciagnal temat ;] co by wkurzyc tych co im to przeszkadza ;p hehehe
w sumie gratulacje i szkoda, choc nie wierze ze znalazles w Polsce kogos kto byl w stnie dac za auto z '92 w silniku 2.8 tyle kasiory, nie pisze tego z przekasu bo auto napewno jest warte wiecej niz te pieniadze, ale dla co poniektorego Polaka liczy sie rocznik, rocznik, rocznik, a pozniej wyposazenie, kolor i na koncu prawidziwy stan tehcniczny auta i jego przebieg... naprawde gratulacje, mam nadzieje ze kolejny wlasciciel bedzie ciagnal temat ;] co by wkurzyc tych co im to przeszkadza ;p hehehe
Arek co Ty wypisujesz jaka zazdrość. Niech chłopak sprzedaje i za 20k Coupe.
Jego auto jego sprawa, powodzenia życzę. O ile widzę auto sprzedane.
Szkoda, ale taka Twoja decyzja.
Nic zażartować nie można, bez takie sztywności dziewczyny. Dobre fotele masz,
to się ciesz, a nie jakieś dziwne riposty. Jak ktoś się nie zna na żartach to nie moja sprawa.
mkwasek jeśli chodzi o mnie i osobiste wywody. To nic do Arka nie mam i
uważam, że żyjemy w dobrych stosunkach.
Arek dziadku nie wiem czego tak ostro reagujesz na forum.
Pozdro.
Jego auto jego sprawa, powodzenia życzę. O ile widzę auto sprzedane.
Szkoda, ale taka Twoja decyzja.
Nic zażartować nie można, bez takie sztywności dziewczyny. Dobre fotele masz,
to się ciesz, a nie jakieś dziwne riposty. Jak ktoś się nie zna na żartach to nie moja sprawa.
mkwasek jeśli chodzi o mnie i osobiste wywody. To nic do Arka nie mam i
uważam, że żyjemy w dobrych stosunkach.
Arek dziadku nie wiem czego tak ostro reagujesz na forum.
Pozdro.
najlepiej opijac te ktorych juz sie nie ma .. tak zeby nie zapeszyc jak to mowia nie chwal dnia przed zachodem słońca a kobiety przed smiercią :mrgreen:LU_ANGEL pisze:Ej ej ej... Górniczku mój Misiu kolorowy, Ja też żartowałem... Oj chyba musimy sie spotkać na piwku, i razem oblejemy czerwona Coupe i srebrną compi...A co .. Najlpsze toasty sa za Audiczki....
mkwasek pisze:więc tak.. coupejka póki co nadal jest u mnie, jak i zadatek... Pan nie dostał kredytu i jeśli nie zmota kasy nie weźmie.
Szukam sprężarki od klimy bo moja się zatarła. Koniecznie na gaz R12...
to jest polska też miałem pare takich przypadków gdzie ludzie przyjeżdzali obecali ja odmawiałem innym chętnym i guzik z tego było ....
Jakby co lampy jeszcze mam w domu (nie miałem czasu na allegro ) jakbyś reflektował to wiesz gdzie pisać <ok>
wysio pisze:mkwasek pisze:więc tak.. coupejka póki co nadal jest u mnie, jak i zadatek... Pan nie dostał kredytu i jeśli nie zmota kasy nie weźmie.
Szukam sprężarki od klimy bo moja się zatarła. Koniecznie na gaz R12...
to jest polska też miałem pare takich przypadków gdzie ludzie przyjeżdzali obecali ja odmawiałem innym chętnym i guzik z tego było ....
Jakby co lampy jeszcze mam w domu (nie miałem czasu na allegro ) jakbyś reflektował to wiesz gdzie pisać <ok>
u tego Pana raczej na obietnicach miało się nie skończyc, gdyż zostawił 1tys zadatku nie wiedząc czy dostanie kredyt...
klima odpalona, zmieniona chlodnica, kompresor, układ nabity - mrozii :mrgreen:
auto wystawione raz jeszcze, tym razem na licytacje.
http://allegro.pl/item1156149028_audi_c ... oclaw.html
cena minimalna mniejsza niż w poprzednim ogłoszeniu
http://allegro.pl/item1156149028_audi_c ... oclaw.html
cena minimalna mniejsza niż w poprzednim ogłoszeniu