No widać, że soft przygotowany do jazdy ze świateł. :mrgreen: Ale pewnie ciekawe chmurki się za tobą tworzą. <ok>MarcinC pisze:jednak Nm jest naprawdę sporo porównując np. do Nikiego gdzie przy 110PS jest 245Nm, a u Ciebie przy 118PS jest aż 300Nm
Audi b4 1.9tdi filmik zapraszam,lecim dalej :)
murzynka to Ty miałeś w lusterkach przy pałowaniu na trawie :lol: :lol: :lol:
co do wiedzy na temat Nm to wiem zapewne więcej od Ciebie no chyba, że się trochę obczytałeś, bo jeszcze niedawno byłeś w tym temacie bardzo zielony 8-)
rezaj , bo chciałbym zobaczyć w środku tą obiecywaną "czwórkę" lub wyżej
co do wiedzy na temat Nm to wiem zapewne więcej od Ciebie no chyba, że się trochę obczytałeś, bo jeszcze niedawno byłeś w tym temacie bardzo zielony 8-)
rezaj , bo chciałbym zobaczyć w środku tą obiecywaną "czwórkę" lub wyżej
po zmianie wtryskow na 205 i do tego program to 140 kucy bylby to dosyc ciekawy wynik.. ja jak bede zmienial u siebie to wtryski tez 205, 216tek nie chce ale to tylko z tego wzgledu ze to juz zabawa na wieksza skale..czyli pod te wtryski zrobic dobry program, zmienic turbo, IC i ew. pompe i wtedy szalec na calego.. a tyle mi nie trzeba..
powtorze sie ale tego tempomaciku zazdroszcze.. bo na trasie by sie przydał
powtorze sie ale tego tempomaciku zazdroszcze.. bo na trasie by sie przydał
co najwaznijesze wszystko dziala wraz z podgrzewanymi lusterkami, siedzenia nie powybijane tylko jedynie letkie przetarcie jest u kierowcy, kiera od a4 nie zauważyłeś ;p
bedzie prezent czyli polerka rantów felg i mechanicznie tez tłumika byc moze dokupie jakas skrzynke basowa na tył co najwaznijesze głosniki przednie sa jak nowki czysto graja...
bedzie prezent czyli polerka rantów felg i mechanicznie tez tłumika byc moze dokupie jakas skrzynke basowa na tył co najwaznijesze głosniki przednie sa jak nowki czysto graja...
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: