[b4] Audi 80 b4 Td by Kmelus małe zmiany
[b4] Audi 80 b4 Td by Kmelus małe zmiany
Witam.
przedstawiam Wam moją niunię. Jest to AAZ z 1993 r. wyposażenie to centralny zamek, można rzec golas. Auto zostało przywiezione w 2007 r. w stanie igła, wszystko oryginalne, w niektórych miejscach jeszcze były plomby. Przebieg to 146k km, teraz ma 220k km. pierwszym właścicielem był mój ojciec, a ja go odziedziczyłem Proszę oglądać i komentować
Mody:
licznik z obrotkiem z diesla
ringi od Dido
kierunki dymione
Na szybko robiona sesyjka.
Czerwiec 2010
Małe zmiany w CA, zagościł sub Rockford Fosgate P2D4112, podłączony do wzmaka JBl 3501
Lpiec 2010
Wymiana amortyzatorów z tyłu.
Taschki Home made
Sierpień 2010
Polerka dwururki hehe
Podświetlanie tablicy LED
przedstawiam Wam moją niunię. Jest to AAZ z 1993 r. wyposażenie to centralny zamek, można rzec golas. Auto zostało przywiezione w 2007 r. w stanie igła, wszystko oryginalne, w niektórych miejscach jeszcze były plomby. Przebieg to 146k km, teraz ma 220k km. pierwszym właścicielem był mój ojciec, a ja go odziedziczyłem Proszę oglądać i komentować
Mody:
licznik z obrotkiem z diesla
ringi od Dido
kierunki dymione
Na szybko robiona sesyjka.
Czerwiec 2010
Małe zmiany w CA, zagościł sub Rockford Fosgate P2D4112, podłączony do wzmaka JBl 3501
Lpiec 2010
Wymiana amortyzatorów z tyłu.
Taschki Home made
Sierpień 2010
Polerka dwururki hehe
Podświetlanie tablicy LED
Ostatnio zmieniony 19 sie 2010, 22:12 przez kamelus, łącznie zmieniany 13 razy.
W końcu miałem czas, żeby udoskonalić CA w aucie, mianowicie taschki własnej roboty. Jest to mój pierwszy projekt, więc proszę o wyrozumiałość . Poprzednie panele drzwiowe produkcji niemieckiej nie wygłądały zbyt dobrze i jeszcze gorzej grały. Zebrałem się w sobie i postanowiłem coś wyrezać a efekt na str.1.
Panele drzwiowe jakie były zamontowane
Nowe panele
Porównajcie sami, które lepsze <ok>
Panele drzwiowe jakie były zamontowane
Nowe panele
Porównajcie sami, które lepsze <ok>