Audi Coupe"Vulcan Schwarz" nima :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niki do twojego pomarancze to nie pasuja napewno bo sie beda zlewac z reszta a tak jest ładnie bialo...wszystko zalezy od koloru auta... no i gustu :mrgreen:
a barto juz taki jest ...farciarz jeden...u niego bogada dzielnica i kierunki wyrzucaja..jutro moze soczewki znajdzie a w weekend bedzie zderzak cabrio FL przypadkiem lezal... umie sie chlopak ustawic.. pewnie wszystkie graty do swojej coupety tak wytargał :mrgreen:
nie krzyw sie barto <wodka> ..zdrowie
a barto juz taki jest ...farciarz jeden...u niego bogada dzielnica i kierunki wyrzucaja..jutro moze soczewki znajdzie a w weekend bedzie zderzak cabrio FL przypadkiem lezal... umie sie chlopak ustawic.. pewnie wszystkie graty do swojej coupety tak wytargał :mrgreen:
nie krzyw sie barto <wodka> ..zdrowie
spokojnie :mrgreen: to tylko moje zdanie i bierz sobie tego do głowyNiki20 pisze:Marcin ja nie wiem co Ty masz z tymi kierunkami??? :roll: Zrozumiesz może kiedyś że np. do czerwonego pomarańczowe średnio pasują... Zresztą ciekaw jestem czy jak byś miał B3 czy byś na białe nie zmieniał <ok>
Barto Ty to masz zawsze farta. :mrgreen:
u Ciebie także widziałbym pomarańczki <urodziny> <urodziny> <urodziny> natomiast kierunki w B3 to co innego
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: