Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kratki to nie problem, bo kosztują grosze w ASO, gorzej je upchnąć w tym zderzaku. Aktualnie jestem bez grosza żeby je nabyć, ale sądzę że to kwestia paru dni i będę walczył z ich montażem. Swoją droga goły FL kosztuje 250zł, a S4 nie mniej niż 800zł więc wiesz i tak się cieszę z tego że mam S4 nawet i gołego
Narazie trwa sezon na imprezy, zloty, spoty więc wole tankować i czerpać radość z jazdy niż pakować ostatnie pln w graciarnie.
Narazie trwa sezon na imprezy, zloty, spoty więc wole tankować i czerpać radość z jazdy niż pakować ostatnie pln w graciarnie.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
AUDI_A6, masz jakieś większe doświadczenie z globowaniem auta, ale nie chodzi mi o gwint. Na hardcorową glebę nie mogę sobie pozwolić, znaczy się moje stare kości nie mogą. Ale chciałbym nieco obniżyć jeszcze przód. Na aktualnych springach -30mm auto poszło w dół jakieś 28mm. Przydałoby się jeszcze jakieś 10mm, tylko ciężko trafić na odpowiednie sprężyny Chyba że upitole amorki na dole :mrgreen: Tam jest jakieś 20-30mm zbędnego drutu :lol: