[B3 1,6] BlackCar- oddana w dobre ręce
Ja płaciłem po 5.50zł/szt za zamiennik w hurtowani motoryzacyjnej FOTA S.A i pasuje jak ulał, bez zbędnych przeróbek.ysiul pisze:widzisz kolego to jest tak że wystarczy wyjąc stare i założyć nowe ale te nowe pasują na szerokość otworu(otwór jest prostokątny, a nowe dysze kwadratowe) natomiast na długość są troszkę za krótkie ale założyłem je na razie tak, jak się zrobi ciepło to wypośrodkuje je i od strony silnika uszczelnię wszystko silikonem wtedy nie będzie widać że są za krótkie i zakryją cała dziurę po starych(na filmie nie widać tej dziury po południu zrobię fotkę i zobaczysz o czym mówię). A koszt takiej dyszy to 13zł za szt w ASO(to jej numer katalogowy 5J0955985)
Math11, jak tylko znajdę chwilkę czasu to na pewno to zrobię, choć teraz z tym czasem to ciężko bo obowiązków sporo.
KoralB3, chodzi Ci o bagażnik :?: to jest zwykły materiał wykładzinowy, i w utrzymaniu jest bardzo łatwy tak na prawdę to nie widać na nim brudu a jak się już pojawi to łatwo go usunąć
KoralB3, chodzi Ci o bagażnik :?: to jest zwykły materiał wykładzinowy, i w utrzymaniu jest bardzo łatwy tak na prawdę to nie widać na nim brudu a jak się już pojawi to łatwo go usunąć