[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
jak kierunki ida w zderzak to odrazu auto takie masywniejsze sie robi..jeszcze jak zmini lampisozny na soczewe to juz bedzie piknie..albo chociaz zespolone kup od Krystyny bo widze ze na sprzedaz ma.. bo tak to troche nie bedzie mialo wygladu...druga sprawa to wiadomo ze to kolejne koszta... :mrgreen: :->
a nie wiem nie wiem.... zastanawiam sie... na razie trzeba to jakos do kupy wszystko z złozyc i skompletowac graty. nie bede przeciez malował po jednym elemencie.jaco124 pisze:to może relingi też na czarno machnij
ojj cos mi sie zdaje ze on tych relingow nie przmaluje
ledwo co sie z kasa teraz wyrobiłem, musze troche odetchnac....
powolutku, ceirpliwie.... Progress bedzie 8-)
instalacje nie było, raczki kupiłem od Miodusia, i razem z lamkami juz była wiazka, i chyba to jest tak jak lewis napisał, jak nie ma tej jednej nad kierowca, to instalacjii nie madydo85 pisze:mistrzu powiedz mi czy jak dokładałes oswietlenie w raczkach to instalacje muisałes ciagnac na nowo czy jest juz to przygotowane pod montaz
-
- Forum Audi 80
Nie ma tragedii.Ja wszystkie wiązki sam rezałem i chociaż z początku wydawało się to nie do ogarnięcia to z patrząc z perspektywy czasu bułka z masłem :mrgreen:dydo85 pisze:to mnie pocieszyłes a mam jeszcze do zrezania instalacje pod halogeny i wyswietlacz temperatury... ciekawe kto i kiedy mi to zrobiLucazzz pisze:Kable to jeszcze pół biedy, mozna przepuscic bez odkrecania posufitki, ale gorzej z wtyczkami...
Lucazzz podoba mi się ta Twoja audiczka.Fajnie wygląda z tą czarną maską.
-
- Forum Audi 80
Mnie by się widziła czarna maska ale o gustach się nie rozmawia <urodziny>Lucazzz pisze:a dzieki, hehe, ale twoja lepsza... a co do maski to wziałem taka, bo lepszej na szrocie nie mieli (była jeszcze biała i srebrna) wiec teraz jest Karbon :mrgreen:niebieski79 pisze:Lucazzz podoba mi się ta Twoja audiczka.Fajnie wygląda z tą czarną maską
hmm, to jest ciemny zielony..... 8-)niebieski79 pisze:Lucazzz napisał/a:
niebieski79 napisał/a:
Lucazzz podoba mi się ta Twoja audiczka.Fajnie wygląda z tą czarną maską
a dzieki, hehe, ale twoja lepsza... a co do maski to wziałem taka, bo lepszej na szrocie nie mieli (była jeszcze biała i srebrna) wiec teraz jest Karbon
Mnie by się widziła czarna maska ale o gustach się nie rozmawia
docelowo bedzie czerwona, ale to kwestia czasu i kasiory :mrgreen: