Kolejne V8 w Audi 80- tym razem ABH
Kolejne V8 w Audi 80- tym razem ABH
Klient sie nie chwali wiec ja to zrobie:
Samochod trafil do mnie z silnikiem 2,8 w samochodzie oraz z silnikiem 4,2 ABH na palecie. Czas operacji 3,5 tygodnia, ale ze sporymi przerwami. Robiac sumiennie i tylko jedno auto, a nie kilka na raz temat do ogarniecia w ~ 1,5, gora 2 tygodnie.
Jako ze V8 w tzw. Audi small chassis juz kazdy widzial, fotki sa robione z grubsza, zeby pokazac koncowy efekt.
Trudnosci:
- zbicie temperatury chlodnicą ktora sie miesci z przodu
- zmieszczenie serwa za rozdzielaczem
- uszczelnienie ukladu wspomagania
Samochod od tygodnia jezdzi. Nie jest to jakas superhiper rakieta, ale daje frajde z jazdy, jest strasznie cicha - jedyne co ryczy to dolot.
Samochod trafil do mnie z silnikiem 2,8 w samochodzie oraz z silnikiem 4,2 ABH na palecie. Czas operacji 3,5 tygodnia, ale ze sporymi przerwami. Robiac sumiennie i tylko jedno auto, a nie kilka na raz temat do ogarniecia w ~ 1,5, gora 2 tygodnie.
Jako ze V8 w tzw. Audi small chassis juz kazdy widzial, fotki sa robione z grubsza, zeby pokazac koncowy efekt.
Trudnosci:
- zbicie temperatury chlodnicą ktora sie miesci z przodu
- zmieszczenie serwa za rozdzielaczem
- uszczelnienie ukladu wspomagania
Samochod od tygodnia jezdzi. Nie jest to jakas superhiper rakieta, ale daje frajde z jazdy, jest strasznie cicha - jedyne co ryczy to dolot.
Takiego foto nie mam, ale musialem zdjac cala deske, nagrzewnice, nadmuchy itp. zeby wyplesc wiazke od 2,8 i wplesc ta od 4,2. Po zlozeniu wszystko wygada jak seria, komputer w seryjnym miejscu itp.a ja bym miał prośbę o zrobienia foty jak wygląda sprawa z kablami w kabinie
Filmik jakis krotki mam na telefonie, ale gdzies posialem kabel i narazie nici z tego.
- HeavenQueen
- Forum Audi 80