Moje Audi nie do konca wiem jakie
-
- Forum Audi 80
Moje Audi nie do konca wiem jakie
Witam wszystkich forumowiczów, ostatnimi czasy wszedlem w posiadanie Następującego Audi, za drobną cene a mianowicie flaszke wódki ;p zal bylo nie brac, i teraz zastanawiam sie co to takiego, dodam ze jest na chodzie, mam wszystkie dokumenty itd, jednak nie jestem (jeszcze) fanem marki i nie wiem co i jak, w dowodzie ma wpisane Audi Quattro, poj. 2226 ccm, mocy brak rok produkcji 1987. Prosze o pomoc chociazby w ustaleniu modelu. Pozdrawiam i dziekuje.
Chcialbym sie jeszcze dowiedziec czy auto warte jest aby inwestowac w nie w postaci poprawek lakierniczych.
Jezeli umiescilem pytanie w zlym temacie to przepraszam, i prosze o skorygowanie
Chcialbym sie jeszcze dowiedziec czy auto warte jest aby inwestowac w nie w postaci poprawek lakierniczych.
Jezeli umiescilem pytanie w zlym temacie to przepraszam, i prosze o skorygowanie
-
- Forum Audi 80
tak :mrgreen: a silnik jaki podales to wynika z tego ze to 2.2 one sa dosc rzadko spotykane te silniki :mrgreen: mialy dosc duzo konikow z tego co mi sie kojarzy ale na 100% pewien nie jestem
trzeba by bylo znac oznaczenie silnika
poczytaj sobie to
http://www.centrum.audi80.pl/content/view/45/44/
trzeba by bylo znac oznaczenie silnika
poczytaj sobie to
http://www.centrum.audi80.pl/content/view/45/44/
Ostatnio zmieniony 01 sie 2010, 12:44 przez no name, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
niestety autko nie stoi na mojej dzialce, gdyz nie mam na to miejsca, i nie posiadam takowych zdjec, a co konkretnie chcialbys wiedziec?
bylem tez z nim u mechanika i co dziwne twierdzil ze ma ono naped tylko i wylacznie na przod, jest to mozliwe? bylem u pierwszego lepszego jakiego spotkalem wiec nie moge gwarantowac jego wiedzy ;p
bylem tez z nim u mechanika i co dziwne twierdzil ze ma ono naped tylko i wylacznie na przod, jest to mozliwe? bylem u pierwszego lepszego jakiego spotkalem wiec nie moge gwarantowac jego wiedzy ;p
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
tak jak pisalem chce znac jedynie jego wartosc, bo jak ktos wspomnial samochodzik ma dosc duzo kucy, potwierdze to mianowicie jak wrzuce 3 to jeszcze mieli kolami jak sie da do spodu ;p i mi sie to podoba ;p
mam jeszcze pytanie czy ma ktos odnosnie tego jakis ciekawy artykul, ten podany przez NO NAME, jest ciekawy jednak nie duzo jest opisane odnosnie coupe, i jest napisane ze coupe wyszlo tylko kilkaset sztuk wiec wydaje mi sie ze nie chodzi o ten samochod, gdyz nie wierze w swojego farta ;p
mam jeszcze pytanie czy ma ktos odnosnie tego jakis ciekawy artykul, ten podany przez NO NAME, jest ciekawy jednak nie duzo jest opisane odnosnie coupe, i jest napisane ze coupe wyszlo tylko kilkaset sztuk wiec wydaje mi sie ze nie chodzi o ten samochod, gdyz nie wierze w swojego farta ;p
-
- Forum Audi 80