[CABRIO 2,3] - FELGI 18" - NOWE FOTKI str.1 !!
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Proszę Panie Łukaszu -> http://allegro.pl/item1145411265_cartec ... stiku.html
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Teoretycznie masz rację. Jednak małą próbkę w niewidocznym miejscu zawsze można wykonać i przekonać się samemuquick pisze:
Ja to bałbym się traktować tapicerkę preparatem to gumy i plastiku..
UPDATE 02.08.2010
Założyłem dzisiaj chińskie Angel Eyes <rotfl> Muszę przyznać, że wszystko pasowało bez problemu chociaż spodziewałem się, że jak to z chińszczyzną bywa - będzie kombinacja. Co lepsze, mówcie co chcecie lecz te lampki naprawdę mi się bardzo podobają. Zdjęcia średnie, robione telefonem na szybkiego, nie oddają dosyć ciekawego wyglądu autka na tych "oczkach" <oki> Póki co - światełka na żarówkach.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
felga na tak, lampki na zdecydowane nie, obnizenie -60 przod przy 215/35/18 za malo wiem bo sam takowe zalozylem power tech i jest malo, tyl wsadzilem -35 jamexa i jest praktycznie na rowno <osohozi> moze wymiana amorkow po zimie da cos na plus, wlepa jagermeister zawsze pomoze jak amator bedzie chcial fure podprowadzic... ogolnie licze na spota podeslij jakis numer telefona to jak bede moja gekonka w ustce u rodzinki to sie zgadamy na spota.
Pozdro
Pozdro
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Zayebatsu pisze:Szkoda ze nie ma foto z zapalonymi ringami
Proszę bardzo:
sebaefekt pisze:Kamil przed tymi nowymi swiatlami robiles cos ze starymi bo jakies takie przyciemnione sie wydaja ????
Jak pisałem wcześniej. Kupiłem je od kumpla i jestem pewien, że klosze pojechane były sprayem do lamp.
W morde :cry: Czyli tak naprawdę gwint to jedyna opcja.UFOtm pisze:obnizenie -60 przod przy 215/35/18 za malo wiem bo sam takowe zalozylem power tech i jest malo, tyl wsadzilem -35 jamexa i jest praktycznie na rowno <osohozi>