[CABRIO 2,3] - FELGI 18" - NOWE FOTKI str.1 !!
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Dzisiaj test szczelności lamp i efekt jest taki jak na fotkach...buahahahahaha:
Jak odparują to trzeba wyciągnąć i doszczelnić . Poza tym, założyłem HID 5000k
Jak odparują to trzeba wyciągnąć i doszczelnić . Poza tym, założyłem HID 5000k
Jeżeli to nie tajemnica to rozwiń proszę tą myśl. Być może i u mnie Twój setup miałby szanse.Kolczat pisze:teraz bede zmienial trzeci raz zawieche i juz na koncowy setup przy moich kolach i juz nie potrzebuje gwintu ;p
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Dzisiaj do pozostałych zabezpieczeń antykradzieżowych, dołożyłem cyfrowy czujnik przechyłu. Naprawdę fajna sprawa. Wystarczy 1,5 stopnia odchylenia koła od wcześniej zapamiętanego przez czujnik i............ z bagażnika wyskakuje kolo z kałachem waląc seriami do wszystkiego co się rusza Co jest dobrą sprawą to fakt, że działa niezależnie od czujników ultradźwiękowych i innych. No a miejsce, w które jest wciśnięty... genialne <ok>
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
UFOtm pisze: obnizenie -60 przod przy 215/35/18 za malo wiem bo sam takowe zalozylem power tech i jest malo, tyl wsadzilem -35 jamexa i jest praktycznie na rowno <osohozi> moze wymiana amorkow po zimie da cos na plus
Pozdro
U mnie przy amorach MTS TEchnik i springach -40 - przód zaraz po zlewarowaniu, wygląda tak:
Liczę na to, że jak się wszystko poukłada to zejdzie jeszcze trochę niżej ( 1 cm w dół i byłoby dla mnie idealnie ). -60 w tym przypadku, prawdopodobnie, położyło by nadkole na oponie. Na tył amorki również już są, lecz czekam na springi -35 więc chwilunie jeszcze poleżą na szafie
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Na to liczę, że jeszcze minimalnie usiądzie. Amorki i sprężynki są nówcie (wyrwane prosto z pudełka za dobre pieniążki ) :mrgreen:
Mam jednak pytanko co do tyłów. Tylne amorki mają regulację wysokości. Zastanawia mnie fakt, w którym położeniu ustawić pierścień tak aby pięknie zgrał się ze springiem -35mm no i oczywiście dał efekt podobny jak na przodzie. Czy za każdym razem kiedy będę chciał zmienić wysokość, muszę wyjmować całość z auta ?
Mam jednak pytanko co do tyłów. Tylne amorki mają regulację wysokości. Zastanawia mnie fakt, w którym położeniu ustawić pierścień tak aby pięknie zgrał się ze springiem -35mm no i oczywiście dał efekt podobny jak na przodzie. Czy za każdym razem kiedy będę chciał zmienić wysokość, muszę wyjmować całość z auta ?
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Pewnie wiele osób teraz powie : Audi to nie choinka, podświetlenie dołu nie pasuje itp. Mi jednak zawsze się to podobało. Zatem wbrew opinii wielu - moja cabrioletka dostała dolne światełko (przód i boki ) Początkowo wsadziłem czerwone lecz nie podobało mi się, dlatego też pomysł i przekierowanie na kolorek niebieski - niech będzie kontraścik. Uprzedzam wielu, którzy pewnie będą mnie uświadamiać - nie jestem małolatem, który będzie śmigał z tym po mieście. Zdaję sobie sprawę, że jazda z włącznikiem w pozycji ON jest zabroniona
Fotki z telefonu, więc przepraszam za jakość:
Fotki z telefonu, więc przepraszam za jakość:
KRAS6986, Ja ostatnio mijałem auto z zielonymi diodami pod zderzakiem i co sie okazało Mercedes C klasa...
Miloslupsk, podoba mi sie to co robisz na przekór wszystkim nie zważając na słowa innych dążąc do swoich celów. "Bawisz" sie autem i przekraczasz jakieś granice rób tak dalej ale z rozsądkiem :mrgreen: fajnie to podświetlenie wygląda ale jako ze nie można u nas jeździć z takową zabawką to nie wiem czy Ci się przyda. Co następnego w planach :?:
Miloslupsk, podoba mi sie to co robisz na przekór wszystkim nie zważając na słowa innych dążąc do swoich celów. "Bawisz" sie autem i przekraczasz jakieś granice rób tak dalej ale z rozsądkiem :mrgreen: fajnie to podświetlenie wygląda ale jako ze nie można u nas jeździć z takową zabawką to nie wiem czy Ci się przyda. Co następnego w planach :?: