[b4 2.0 ABK cabrio] pendzidelko!
panowie powiedzcie dlaczego tak was odpycha ten silnik ABK? nie jestem dobry w mechanice wiec pojmy nie mam. jedno moge powiedziec troszke awaryjny to on jest, ale rocznik mysle ze dobry! tak naprawde to zakochany jestem w pomruku silniczka 2.3, ale w tym roczniku to go raczej nie bylo juz. co do ceny to chcialbym koledze z elku wyjasnic ze u nas, malopolskie takie sa ceny, ale zgadzam sie ze jak dobrze poszukac to sie znajdzie, ja tak zrobilem :lol: wieczorkiem dodam jeszcze pare zdjec z daszkiem i bz!!!
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja też mam ABK...
widzisz, wielu ludzi nie rozumie idei cabrio...
to nie są auta do szybkiej jazdy - współczuje uczestniczenia w wypadku lub dachowaniu takim autem...
ABK spokojnie styka (nawet do dynamicznej jazdy na trasie - i nie przesadzaj z awaryjnością, te silniki nie sa awaryjne
co do cen... za cabrio i to dobrze utrzymane 3ba naprawdę sporo zapłacić (nie ważne czy to audi, bmw, opel, vw, mazda, czy nawet fiat)... połowa fur z allegro to szroty, gdzie przeciekają uszczelki, czasem dachy należy wymienić itd...
na ten temat to książkę można napisać, dlaczego cabrio tyle kosztuje
PS. zmień grill i usuń tą listwę z tyłu - jest ochydna
widzisz, wielu ludzi nie rozumie idei cabrio...
to nie są auta do szybkiej jazdy - współczuje uczestniczenia w wypadku lub dachowaniu takim autem...
ABK spokojnie styka (nawet do dynamicznej jazdy na trasie - i nie przesadzaj z awaryjnością, te silniki nie sa awaryjne
co do cen... za cabrio i to dobrze utrzymane 3ba naprawdę sporo zapłacić (nie ważne czy to audi, bmw, opel, vw, mazda, czy nawet fiat)... połowa fur z allegro to szroty, gdzie przeciekają uszczelki, czasem dachy należy wymienić itd...
na ten temat to książkę można napisać, dlaczego cabrio tyle kosztuje
PS. zmień grill i usuń tą listwę z tyłu - jest ochydna
koledzy dzieki za rady. co do grilla to narazie zostanie , wkoncu poto go kupilem i mi nie przeszkadza, a co do listwy to zdja bym ja, tylko nie wiem jak to zrobic ale podjade do blachaza i zapytam co i jak. ABK moze nie jest taki zly tylko mam z nim troszke klopotow a dokladnie z woda. opisalem problem na forum. lubie to autko mimo jego kilku wad.kiedy zaczolem szukac samochodu i mowilem ze chce audiczke cabrio, wszyscy byli przeciwni a najbardziej moja dziewczyna. teraz jak czasem pendzidlo mnie wk... zdenerwuje i wspomne tylko o sprzedazy moja kobitka broni audiczki i usprawiedliwia jej wady!
[ Dodano: 2008-08-23, 13:38 ]
pendzidełko z daszkiem :mrgreen:
[ Dodano: 2008-08-23, 13:38 ]
pendzidełko z daszkiem :mrgreen:
- Miloslupsk
- Forum Audi 80
Nie miałem komputera pare dni a tu taka dyskusja . Śpieszę z wyjaśnieniami. Listwy nie ma już dawno, też mnie denerwowała :evil: co do grilla macie racje, z daleka jeszcze jakoś to wygląda ale z bliska kicha, niestety były inne wydatki i jeszcze iest kamei. Felunek chętnie bym zmienił ale i w tym przypadku inne wydatki :cry: . No i jeszcze żonka która nie rozumie po co mi inne felgi jak te są ok :evil: . Sami widzicie, z kobietami nie wygrasz 8-)
- Miloslupsk
- Forum Audi 80