mowi sie ze wypadki po ludziach chodza ale i tak kazdy zadaje sobie pytanie czemu wlasnie mnie to spotkalo.....niestety dzis spotkalo to mnie...jade sobie w okolicy kolna ,mniej uczeszczana droga...nagle z lewej widze ...KOSZMAR 2 PIJANYCH NASTOLATKOW NA CHINSKIM SKUTERZE...mimo mojej ucieczki nalewo tak aby ich po prawej ominac doszlo do dzwona....
pod wplywem emocji wycenilem swoje szkody na 1500zl i tyle otszymalem.
po dzisiaj zdecydowalem sprzedac moja niunie....jutro jade po czesci jak bedzie cos super to dam znac...kolejna sprawa emblemat quattro fajnie wyglada z tylu.a co do gleby w bialym sie nie da tak studzienki wystaja zmuszony bylem jeszcze tyl podniesc
no co ty taka awanture zrobilem ze ho ho a poza tym gowniarze takiego strzala dostali ze predko na skuter nie wsiada.w audi tylko wyglada to ladnie uderzenie bylo naprawde silne
pilne sprzedam lampy us/japan do b2/b2 coupe ewentualnie scirocco mk2 mocowanie lamp pochodzi z scirocco ale lampy pasuja do b2. lampy sa w idealnym stanie
cena jaka mnie interesuje to 200zl za kaplet
kontakt tylko tel 513973182
A co to za zderzak z B3... Niby chcesz stylizację na 90tkę, a tu zderzak z nowszego modelu... Osobiście to mi nie pasuje, ale to nie mi się ma podobać...
airnox pisze:A co to za zderzak z B3... Niby chcesz stylizację na 90tkę, a tu zderzak z nowszego modelu... Osobiście to mi nie pasuje, ale to nie mi się ma podobać...
na moje oko to jednak zderzak od 90tki b2, ze zdjętymi chromami <ok>
airnox pisze:A co to za zderzak z B3... Niby chcesz stylizację na 90tkę, a tu zderzak z nowszego modelu... Osobiście to mi nie pasuje, ale to nie mi się ma podobać...
Panie, widziołś Ty kiedyś zderzak z 90'tki b3? Zajrzyj do mojego profila i porównaj
No właśnie nie skojarzyłem, że ten zderzak był w 90 B2... Jakby wszystkie plastiki były to co innego, tu jest właśnie do przemyślenia - czy ten sprzedać, czy dalej iść w 90tkę i zbierać graty...